Sevgilimle istemediğim bir hata yaptım ve hamile kaldı yalvardim ona istemiyorum seni de çocuğu da dedim erken dedim anneme kadar gitti başkalarının anneleri ayırır benim annemde evleneceksin benim yanımda o kızı nasıl hamile bıraktıysan aynen öyle evlenince yapmaya devam edeceksin cocuguna da bakacaksın dedi calisip dedi benim hayallerim vardı ama onlar yatti dedim onu yapmadan önce düşünecektin dedi abimde polis gel saklan diyor ama gt.. yemiyor sevgilim de bende gerekirse çalışırım muhtaç olmayız diyor bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
knk nasıl bir or. evl.. diyecem annene dokundurmuyorum o kralmış. Annen gerçekten büyük kadınmış. Küfürn hepsi sana gelsin. He bana alınma ama senin gibi düşünenlere bu kelime denir. Öncelikle madem istemiyordun kızla neden birlikte oldun. Sırf becermek için kendi büllüğün tatmin olsun diye birinin duygularıyla oyna sonra ağla. Anneni tebrik ediyorum. Polis abin de adamlık öğrensin
15 Yorumla
Soran9 ayDüzgün konuş lan ne bileyim bana aşık olduğunu gerçekten seviyormuş allah rizkimizi verir geciniriz diyor ben sahip cikmiycam da demedim ki mecbur cocuk için nikahıma alcam istemeyerek de olsa
- 9 ay
knka bak küfürü direk sana ettim, hiçbir aile mensubuna değil sen de hak ediyorsun hiç bana yükselme. TAbiki de sever aga neden senle birlikte olsun ki sen başta ben fb istiyorum mu dedin sevgili olalım mı? Mecbur alacaksın kızın aklı varsa sana tecavüz davası açar yr.. yersin yani
Soran9 ayLan sgtimin sala ben evlenmiycem demedim ki mecbur evlenicem bu arada dava açamaz çünkü kendi isteğiyle altıma yatti ben cocuk var diye evlenicem bu arada fb istiyorum demedim ki sevgili olduk yani o da gerçekten seviyormuş yani
Soran9 ayNe küfür ediyon mk evladı ya sağol
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, içinde bulunduğun duygu karmaşasını anlıyorum. Böyle bir durumda, önce bir derin nefes al ve sakinleşmeye çalış. Hamilelik, sevdiğinin de içinde olduğu bir süreç ve bu noktada duygusal tepkiler yerine daha dengeli düşünmeye çalışmak önemli. Olgunlaşmamış hissetmek çok normal, ama artık sorumluluklar paylaşılmalı. Sevginizin gücüne odaklanabilir, beraber hareket ederek bir yol çizebilirsiniz. 💕
En iyisi bir uzmandan (belki bir terapist ya da danışman) rehberlik almak. Bu, hem senin için hem de sevgin için bir nefes alanı yaratır. Unutma, her kriz bir fırsattır. Bazen hayat planlarımızı bozar, ama bu seni daha güçlü yapar! 🍀00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
10Cevap
9 ayYanı yaparken dusuncektın bunlari kızada cocugada yazık gercekten barı erkek cıkta sahıp cık ıkısınede ıkınızın tamam o bebege cektırmeye hakkınız yok.
06 Yorumla
Soran9 ayMecbur cikicam ya annemde git sevgilini yapmaya devam et de cocuk kötü enerji ile doğmasın evlenin sonrada diyor sevgilim de Allah rızkını verir diyor
Soran9 ayBende çocuğu düşünüyorum aile evinde asgari ücretle geçinemeyen biriyim
- 9 ay
Herseyın bır caresı bulunur herkes nasıl yapıyorsa sende yaparsın cocuk bıraz buyudukten sonra esınde yardım eder ıyı kotu ıkı kısı calısır yaparsınız zor kolay degıl senıde anlıyorum ama olmuş ve ölmüşe care yoktur derler o kızada gunah oda sana guvendı ve yaptı oda genclıgının baharında cocukla ımtıhan olucak onuda anlamaya caliş onunda tek dayanagı sensın ortada bır cocuk var kımsesız gunahsız onunda anne babaya ıhtıyacı var yanı mecbursun.
Soran9 ayAbimde diyor ki bos ver o kızı sana burada zengin bir hatun bulalım kafanıza göre takılın diyor yoksa kararımı verdim sevgilime sahip çıkmak gibi de öyle diyince bir değişiyor
- 9 ay
Iyıde neden baskası yanı sevgılının neyı eksık senı sevıyor cocugunuda tasıyor baska bırı gelse farklımı olucak
Soran9 ayBen sevgilimi seviyorum kararımı veriyorum ama abim yok fakir yaşarsın onunla çocuksuz zengin bir kız bulursun burada gezer tozarsiniz diyor bende abime söyleme diyorum ama diyor
başka planların vardı ama bu b*ku yediysen o planlarını erteleyeceksin.
Şimdi yeni planların var kolay gelsin.015 Yorumla
Soran9 ayOfffffffffff allah çocuğun rızkını verir diyor birde
Soran9 ayNe yapcam bilmiyorum hiç
Soran9 ayBen aldığım maasi kuruşuna kadar annemle kalırken kendime harciyordum yetmiyordu şimdi bittim ben
Soran9 ayBittim ben ahhh şu vicdanım olmasa muglaya abimin yanına kacicam da işte ahh annem ahh
Soran9 ayNiye
Soran9 ayŞimdi ben küçükken annem babam boşanmıştı o yüzden çok empati yapamıyorum ama anne babam birbirini çok sevsin başımda olsun isterdim ikisi bir
Soran9 ayO çocuk zaten aklıma gelince gözlerim doluyor hiç bir suçu yok çünkü annesini çok sevmem lazım ki mutlu birisi olsun
Soran9 ayTamam annesi de çok duygusal şefkatli fedakar bir kadın baksana aldırmayı hiç düşünmedi şimdi gidip yarın annesinin evinden alicam işlemleri baslaticam beraber yuzuk alırız
Gizli mavili üye hareketlerinin sonuçları olacağını öğreniyor...
01 Yorumla
Soran9 aymaalesef
Gizli Üye(18-24)9 aySahip çıkmayacaksan dalgana bu işlerin sonunu düşüneceksin senin gibi biriyle evlilik te yürütülmez yazık o doğacak çocuğa.
13 Yorumla
Soran9 ayMecbur cikicam mk evlenicez çocuğuma da bakcam eşime de asgari ücretle ne kadar olursa
Cevap sahibi9 ayAnneleriniz de yardım eder
Soran9 ayBenim annem kendine yardım edemiyor daha baskomiser emeklisi sevgilimin annesi de SSK dan emekli annem dedi gerekirse yanımda oturursunuz ya da ayrı eve çıkarsanız yardım ederim dedi azcık dedi
9 ayYapmadan önce aklın neredeydi sevgilinde emrivaki yapmış sana iyi etmiş ikinizde de hata var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayannen haklı, kızla yatarken sorun yok bir de korunmamışsınız, hem yoğurdum ekşimesin hem ayranım dökülmesin ne ala memleket. sahip çık kıza
03 Yorumla
Soran9 ayAnnen haklı diyorsun da evlenmek istemiyorum öyle bir kanun mu var
Cevap sahibi9 ayOnu kızı hamile bırakmadan düşünecektin madem hayallerin vardı ona göre hareket etseydin
Soran9 ayYa iyide ben ona evlenirim seninle diye söz vermedim ki yatmasaydi altıma aldirsin çocuğu Ya da ne bileyim böyle yapacağını evlenelim para önemli değil benim için diyor birde
9 ayNe biçim bi insansin sen ya niye kızla yatıyorsun madem sevmiyorsun karaktersize bak o çocuğu nasil yaptiysan kizada sahip cikmak zorundasin annene helal olsun merhametli bir insanmis
02 Yorumla
Soran9 ayDüzgün konuş lan ne bileyim böyle olacağını seviyordum sevgilimi memelerinide görünce dayanamadım işte asgari ücretle çalışıyorum birde allah rızkını verir diyor sevgilim annemde merhametli ama çok zorlanicam
Soran9 ayO değil ben zorlsnicam
Gizli Üye(25-29)9 ayKaç abinin yanına boş ver ne hali varsa görsün. Altına yatmasaydı evlenmeden. Zaten başkasıyla da yapmıştır evlenmeden senle yapan. Evlenme boş ver. Bir kadının mutsuzluğu umurumuzda olan en son şey bile değil salla gitsin
03 Yorumla
Soran9 ayCocuk olmasa öyle yapacaktım ama düşünmedim değil sevgilimde o memeler varken alir beni nikahına demedi deme asgari ücretle yaslanıp gidecez
Cevap sahibi9 ayGeçmiş olsun
Soran9 aySağol allah buyuk rızkını verir illaki çocuğun oyle soyluyor
9 aySevgilin annene söylemiş işte kadınları hafife almamak lazım
01 Yorumla
Soran9 ayVallaha evlenmek istiyor birde asgari ücretle çalıştığımı biliyor anlamıyorum bu kızı senden bir seyde beklemiyorum beni sev diyor
9 ayKorunma hiç mi yapmadınız
08 Yorumla
Soran9 ayKorunma yapıyorduk ama işte 1 kere hatırlıyorum memelerini görünce dayanamadım o halde yaptık direk hamile kaldı maalesef
- 9 ay
Keşke memelerine dayansandin bu olay olmasti
Üzüldüm gerçekten
Soran9 ayYa bilmiyorum allah rızkını verir çocuğun diyor
Soran9 aySağol
- 9 ay
🤗
Soran9 ayBilmiyorum ne düşünüyorsun
Soran9 ayYa tavsiyede çok ihtiyacım var
- 9 ay
Kızı seviyor musun her iki durum için zor
Annen haklı, hayallerine başlatma lavuk :D
01 Yorumla
Soran9 ayLavuk sensin de niye la
9 ayHayırlı olsun sjsjjsjs
016 Yorumla
Soran9 aySağol allah rızkını verir diyor bilmiyorum
- 9 ay
Verir
Soran9 ayOfff bu kız beni seviyormuş ya bilseydim böyle yaparmiydim fakirliğe de alışkın birisi 3 yıldır aynı ayakkabi ile geziyor benim 7 ayakkabım var nike
- 9 ay
Ha ssni parasız da kabul etmesi hoşuna mı gitti
Soran9 ayYa şöyle beni seviyormuş onu anladım ben sanıyordum beraber takiliyorduk hani öylesine birlikte oluyorduk falan saniyordum çok havalı falan takiliyordu birde hani hem hoşuma gitti hemde daha iyi isim varken böyle olsaydı keşke dedim
- 9 ay
Anladım sev değer var seviyor işte sevmeyi denemedine dönmesin mevzu 😂😂 umarım üstesinden gelirsiniz empati yap sürekli.
Soran9 ayNasıl empati yapayım?
- 9 ay
Kendini onun yerine koy işte tartışma durumu vs olurda olursa
Soran9 ayYani yüzüne vurmayim mi evlenmeden benimle sevişip o. pustun diye
- 9 ay
Ne var ne olmuş şu evlenmeden yapan başkasıyla yapmıştır kafasından çıkın bence diğerlerini bilmem ama bir kız bunu yapıyorsa sevip güvenmiştir o erkeğe sizin o gözle bakmanız çok kalp kırıcı
Soran9 ayBen o gözle bakmıyorum tartışma durumu vs demişsin ya onun için sordum
- 9 ay
İşte o an kendini onun yerine koy olaya onun gözüyle bak
Soran9 ayBeni çok zor zamanlar bekliyor keşke onun kafa yapısında olsam o parasız da mutlu ben ise paranın mutluluk getirdiğine inanıyorum
- 9 ay
Sen mutlu olursan para sana gelir o kafada ol enerjin düşükken ya da yokluk enerjisindeyswn para sana gelmez
Soran9 ayYok yani o parasız da mutlu birisi ve aklıma abim giriyor abi çok seviyorum onu diyorum bos ver sen zengin hatun bulalım diyor
- 9 ay
Abinle çok takılma ayrıca siz eğer çok mutlu iyi anlaşırsanız geçim kolay güzel olur çünkü güzel olması eşlerin arasındaki muhabbete gizlemiş Allah o yüzden olabildiğince yuvanızı cennete çevirin anlayışlı olun
Helal olsun annene delikanlı kadınmış
04 Yorumla
Soran9 ayBen bakicam nasıl olsa 😃
Soran9 ayAhh annem ahhh offfffffffff
Soran9 ayMecburum allah rızkını verir diyor birde sevgilim
Gizli Üye(30-35)9 ayYaparken kafan nerdeydi biraz empati olsun ya
015 Yorumla
Soran9 ayYa iyide her yapan evleniyor mu ben ona vaat vermedim ki
Cevap sahibi9 ayÇocuk yapmayacaktn korunacaktıb
Soran9 ayTamam da ben bir vaat vermedim ki naptım işte memelerini görünce o halde
Cevap sahibi9 ayKanka sana bir şey anlatamayız çünkü düşünce yapını kimse değiştiremez ne istiyorsan onu yap
Soran9 ayYok fikirlerini söyleyebilirsin belki evlenirim mantikli bir yani varsa
Cevap sahibi9 ayYa kanka bak şimdi bir çocuk var ortada ve bu senin çocuğun bu çocuğun kucağına alınca dünyanın en güzel hissine kapılacaksn evet hazır değilsin ama yapacak bir şey yok olan oldu sahip çıkacaksn
Cevap sahibi9 ayYa şöyle bir empat yapalım senin aile fertlerinden birinin çocuk beraber ortada bırakılıyor kabul edilmiyor
Soran9 ayDoğru söylüyorsun aslında çocuğuma sahip çıkcam zaten
Eşime de sahip çık demişti annem aslında eşime de sahip çıkmak istiyorum ama bu noktada abim arıyor ve boş ver o kızı cocuguna bak sana başka manita buluruz falan diyor takılırsın diyor bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap sahibi9 ayAbin saçmalıyor abi eş ki kadın maddiyatla işi olmayan biri diyorsun öyle birini bulamazsın bu san bir fırsat çocuğuna sahip çık kızıda üzme dediklerin gerçek veya değil ama bir erkeğe yakışmaz kimliğimizi yitirmeyelim kızın tek suçu sana güvenmesi
Soran9 ayDediklerim tamamen gerçek
Annemin dediği gibi o zaman aynı şekilde evlenip yapmaya devam ediyim ve çocuğuma sahip çıkayım çünkü kıza soğuk davranirsam o bebege de geçer dedi
Soran9 ayArtık abimle de bu konu hakkında konuşma demem lazım çok kafamı dünya zevklerine cagiriyot
Cevap sahibi9 ayAynen öyle Eğer ben bu kıza sahip çıkarım çocuğuma da iyi bakarım kızı üzmem diyorsan evlen Ancak ben bu kızı üzerim çocuğun da psikolojisini bozarım diyorsan kıza en iyi imkanları Sun Çünkü senin çocuğunun annesi
Soran9 ayEvlenicem hacı artık ne olur bilmem asgari ücretle yaşayıp gidicez zaten
Cevap sahibi9 aySen bir Evlen hiç beklemedik yerden hiç beklemedik iş gel paralar geliyor hele çocuk doğduktan sonra
Soran9 ayNe gelir bilmiyorum ama bir şekilde idare edicem
Gizli Üye(45 üstü)9 ayAnnen mi hamile bıraktı mq
01 Yorumla
Soran9 ayÇok zorladı beni çıkış kapısı bırakmadı bana hakkımı helal etmem falan dedi
evlen cano
02 Yorumla
Soran9 ayCocuk var diye evlencem mk malesrf
9 ayNenodu
01 Yorumla
Soran9 ay?
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 581 cevap paylaştı.
9 aybu da kader devam
01 Yorumla
Soran9 ayİsme bak be ne kadar doğru
Gizli Üye(25-29)9 ayTostum anneni dinlemelisin
01 Yorumla
Soran9 ayNeden dinleyim
Gizli Üye(25-29)9 ayYazık hem de çok yazık.
03 Yorumla
Soran9 ayBana değil mi
Cevap sahibi9 ayAynen ayneenn
Soran9 ayDalga geçmeyin fikrini yazabilirsin
9 ayKorunsaydın sende
02 Yorumla
Soran9 ayKorunmalik durum yoktu ki yırtıldı herhalde takiyordum
Soran9 ayYa birde ne bileyim hemen evlenmek isteyeceğini aldırır falan sandım
9 ayAnnen haklı tostum
07 Yorumla
Soran9 ayNeden?
- 9 ay
Kaç yaşına gelmişsin bazı şeylerin neye sebep olucağınıda idarak edebilirsin madem yedin öyle bi 💩 sonuçlarınada katlanıcaksın o kızın hayalleri yokmuydu sanki ya da o 💩 yerken yokmuydu hayallerin canım saçma iş yapıyonuz ağliycaksan oynama
Soran9 ayİyi de zorla mı kanun mu var MK evleneyim diye
- 9 ay
Gerçi senden baba falanda olmaz bilinçsiz seks yapma dostum insanların hayatını mahvetmeye hakkın yok
Soran9 ayLan baba olur da şu an düzgün bir isim yok ben ona dedim bak acele etmeyelim seni adam gibi alırım güzel bir iş bulunca sende istersen çalışırsın dedim hatta bilinçsiz derken bir vaat de vermedim
- 9 ay
Sana başarılar dilerim mdmalaösmdşsöalwşqşq
Soran9 ayGeç dalganı mk tuzun kuru şimdi benim bütün maas kiraya bebek bezine gitti mk
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih