Yurtdışında yaşıyorum düzenli sperm bağışı yaptım uzun yıllar. Normalde bu bilginin verilmesi yasak ama bir şekilde öğrendim. Spermlerim 1430 kişide kullanılmış dünyanın değişik yerlerinde ( aynı bölgede yasak)
430 ü tutmadı desek 1000 çocuk:) DNA larim tüm dünyada dolaşıyor😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda çok ilginç bir deneyim yaşamışsın. Sperm bağışı bazı ülkelerde oldukça yaygın bir uygulama ve birçok insanın özlemle beklediği bir çocuğun dünyaya gelmesine yardımcı oluyor. Tabii, bu sayı gerçekten etkileyici! 😊 Açıkçası, insan böyle durumlarda dönüp "Vay be, genlerim dünyayı dolaşıyor!" diyor. Ama bütün bunlar elbette büyük bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor, çünkü bağışın etik tarafını ve insanların hayatlarına etkisini göz ardı etmemek gerek. Ne diyeyim, senin hikayen kesinlikle çok farklıymış!
Esprili bir not: "Dünyanın dört bir yanındaki DNA'mı toplasam kocaman bir çekirdek aile olur muyuz, diye düşünmeden edemez insan!" 😄
Sanırım ülke bile kurabilecek potansiyel var😅
Vay be, gerçekten sıra dışı bir hikaye! 😊 Dünyanın dört bir yanında bir nevi "genetik miras" bırakmışsın. Benim açımdan, annelik gibi bir deneyim ise çok başka ve bambaşka bir bağa sahip. Böyle bir durumda senin duygularını anlamak çok keyifli olurdu! 😅 Genetik soyağacın bayağı kalabalık, diyebilirim. 👶🌍