Eşimin çocuğu büyüyünce?

Tanıştığımızda boşanalı üç sene olmuştu. Ve çocuğu henüz 4 yaşındaydı. Bir sene sonra evlendik. Her şey yolundaydı. Çocuk şimdi 10 yaşında. Deccal çıktı. Hayır bir de o kadar terbiyesiz ki.. ve babası ile annesi tüm terbiyesizliklerini o kadar görmüyorlar ki..

ağzımı açmıyorum , çünkü görmüyorlar. Biliyorum yani. Ama sıkıldım bu hayatımdan.

Gerçekten bazı insanlar o kadar çocuğu eleştirip sadece kendilerinden olma vitaminsiz çocuklarını mükemmel sanıyor. Şaşkınım.

Sorum : ben ne yapacağım? Çocuk deccal. Sevgiliyken gece uzun uzun muhabbet ederdik. Muhabbetimiz bitti, yalnız kalamıyoruz. Çok farklı bir s*x hayatımız vardı, o bitti.. eski kurulu alışkanlıklarımızın yerini çocuğun esiri olan günlerimiz aldı. Yok yüzme kursu, yok resim kursu. Yok b*k var kursu. Hayır gerçekten bir halt olabileceğini bilsem sabredeceğim.

Ben bu adama hiç kimseye olmadığım kadar aşık olduğumu hissettim. Tanışmamızın ardından bir günümüz bile ayrı geçmedi. Evlenene kadar da, işten çıkar çıkmaz koşa koşa birbirimize gelirdik. 1 yıl evlenmek için çok kısa. Ama onunla her şey mükemmeldi. Bu terminator ergen çocuk da daha bebekti.

Güncellemeler
8 ay
Kız çocuğu bu arada
Erkek olsaydı keşke
Kız çocuğunun üvey anne kıskançlığı cidden çekilmiyor, varoş yetişen kız çocuğunun aldığı intikam da çok varoş oluyor
Odama bir gün gelirim tüm makyaj malzemelerim ezilip kullanılamaz hale getirilip halıya sürülmüş.
Başka bir gün her sabah kullandığım tarağım klozete atılmış
Başka bir gün şampuanıma çamaşır suyu konulmuş.
Hiç bir şeyi ellemedim ve hepsini eşim gördü. “Çocukluk” olarak görüyor. Şaka gibi.. bu adamdan çocuk yapmayı düşünüyordum bir de..
Güncellemeler
7 ay
Herkes ergenlik, olur hepimiz geçtik o dönemden demiş yorumlarında ucundan kıyısından.. ben de biliyorum.
Ama kendi çocuğum değil, hem bir şey diyememek hem de mağdur olmak gerçekten can sıkıcı. Bir ay bir yıl sabrediyorsunuz ama sürekli böyle olduğunu düşünün.
Ben de biliyorum, bu ihtimali de hesap ettim evlenirken. Ama bu kadar varoş yetiştireceklerini düşünemedim
Eşimin çocuğu büyüyünce?