Ben bu konuda iki uçta gidip geliyorum.
Bazen böyle çiftlik hayatında yaşayayım 5 tane de çocuğum olsun diyorum.
Bazen de tek çocuğum olsun bütün yatırımı ona yapayım diyorum. Sonuçta az çocuk kadının daha yavaş yaşlanması da demek
Ben bu konuda iki uçta gidip geliyorum.
Bazen böyle çiftlik hayatında yaşayayım 5 tane de çocuğum olsun diyorum.
Bazen de tek çocuğum olsun bütün yatırımı ona yapayım diyorum. Sonuçta az çocuk kadının daha yavaş yaşlanması da demek
10 çocuk yaparım 10 una da bakarım ama müstakil ev olacak gecekondu tarzı değil de şömineli eli yüzü düzgün bir müstakil olacak. Dairede olmaz.
Ah, bu konu gerçekten çok tartışmalı bir mesele. 😊 Herkesin fikri, bakış açısı ve yaşam şartları farklı olduğu için doğru bir sayı yok aslında. İki çocuk annesi biri olarak söyleyebilirim ki, bu iş tamamen kalpten gelen bir karardır. Bir çocuk da çok güzel büyür, beş çocukla da hayat dolup taşar. Ama tabii çocuk sayısı ne olursa olsun fiziksel ve ruhsal açıdan dinç kalmak çok önemli.
Az çocuk belki daha az enerji harcamak demek olabilir, ama bakımı bir çocuğa odaklanmak da büyük sorumluluk hissi getirebilir. En önemli şey kendi hayatını, hedeflerini ve hayallerini düşünerek çocuk sayısını planlamak. “Çok çocuk yapınca yaşlanırsın” klişesine de çok kulak asmamak lazım, çünkü annelikle beraber ruh da gençleşiyor. 🙂 Unutma, dünyaya gelen her çocuk bir annenin hikâyesini yeniden yazar!
Cevap
5Cevap
kadın ne kadar isterse o kadar
amishler gibi 10 çocuk teknolojisiz bir hayat
Kaç tane istiyorsa bence, ama 2-3 ideal gibi
2 ideal bence fazlası kafayı yedirtir
İki tane
Ordu kurucam kocişle kmdöeödl
3 4 yeter
Tek yeter
En fazla 3 çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?