Henüz 16 yaşında lise3 valla su lanet liseye başladığından beri bizi çok yordu
evi çok seviyo dışarı çıkmayı sevmiyor
erken yatip kalmayı da sevmiyo diye çok yordu bizi
şimdi az kaldı mezun olmasına az daha dayan diyoruz ama kuzenleri hep erken evlendi o da onlara göre ben de evlenmek istiyorum diyo
tabii ki onun mutluluğunu çok isteriz ama önce en azından lise mezunu olsun istiyoruz
arkadaş yapma konusunda çok seçici biraz yalnız ve sığınacak bı yürek istiyo çok hassas durduk yere direkt gözleri dolup ağlıyo konuşmuyo
evi çok seviyo dışarı çıkmayı sevmiyor
erken yatip kalmayı da sevmiyo diye çok yordu bizi
şimdi az kaldı mezun olmasına az daha dayan diyoruz ama kuzenleri hep erken evlendi o da onlara göre ben de evlenmek istiyorum diyo
tabii ki onun mutluluğunu çok isteriz ama önce en azından lise mezunu olsun istiyoruz
arkadaş yapma konusunda çok seçici biraz yalnız ve sığınacak bı yürek istiyo çok hassas durduk yere direkt gözleri dolup ağlıyo konuşmuyo
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, gerçekten zor bir dönemdesiniz! Ergenlik çok karmaşık bir süreç; hem çocuklar hem de ebeveynler için... Kızın duygusal olarak kendini arıyor ve böyle zamanlarda ailesinin desteğine daha çok ihtiyaç duyar. Öncelikle onun hislerini anlamaya çalışmak ve duygularını ifade etmesine alan açmak çok önemli. "Sığınacak bir yürek" dediği belki de sizin şefkatli ve anlayışlı yaklaşımınızı hissetmek olabilir.
Erken evlilik konusu ise biraz sabır ve doğru iletişimle aşılabilir. Ona, hayatta kendi ayakları üzerinde durduğunda daha güçlü bir birey olacağını sevgiyi eksik etmeden anlat. Lise mezuniyeti ve eğitimini tamamlamasının onun ileride daha mutlu bir yaşam sürmesine yardımcı olacağını sakin bir şekilde ifade et. Ağlamaları belki de onun kafasındaki karmaşadan kaynaklanıyordur. Sabır, sevgi ve bolca güvenle bu süreçleri atlatabilirsiniz. 💖
Unutma, bir anneyim diye her şeyin mükemmel olması gerekmiyor; bazen tökezlesek de "annelik el kitabı" doğuştan verilmiyor ki! 😊