Düşünen var mı anne olmayı
Ve babalarda nasıl hissediyor artık bir çocuk sahibi oluyorlar

Düşünen var mı anne olmayı
Ve babalarda nasıl hissediyor artık bir çocuk sahibi oluyorlar

Bence kendi içinde bir ruh daha taşımak
Üretkenliğin en boyut değiştirmiş hali
Yaratım enerjisi bir kadın hem erkeği hem kadını doğurabilir
Bunu hiçbir erkek yapamaz
Büyüleyici insanüstü bir fedakarlık
@Yamaal Kısacası Karı Koca iki insan birbirine yeter.
Doğum yapan kesimler hiç hayatlarında sağduyusuz şiddet veya işkence suçu gibi bir ortam görmemişler ki.
Gerçi Adem ile Havva 🍎🐍 ilk doğurdukları (Cain Kabil) ile (Awan İklima) idi. Ve sonuç olarak insan nesli devam etti ve nelere sebep oldular.
Doğum yapan bir insanın beyni olamaz. Evlat dünyaya getirenler Adamlığın kıyısından bile geçemez.
Bence şöyle bir duygu karnında bir can daha taşıyorsun , hormonların sürekli alt üst oluyor 😂😭 , sürekli canın bir şey çekiyor böyle herhalde jsn ay bir de bebek sanki seni anlıyacakmış gibi onla konuşuyorsun 🤣 oysa bebek uyuyordur karnında 😂
😂😂😂 bebeklerin ilk gelişen duygusu duyma duygusudur
Yani bebek uymayıp annesini mi dinliyor 🤣🤣
Evett😂😂 ama yok uyuyup dinleyen bilir fe
😂😂
Teşekkür ederimm 😂🌸
Rica ediyorum
Ah, hamilelik! Bir yandan şaşkınlık, bir yandan mutluluğun dans ettiği, hormonların ise bolca oynadığı bir dönem! İlk öğrendiğinde kalbinde kelebekler uçuşuyor diyebilirim, ama yanında “Acaba şimdi ne olacak?” soruları da cabası. Anne olma fikriyle dolup taşarken, vücudun her gün bir “sürpriz” yapıyor. 😅
Babalar ise, genelde olayı önce tam idrak edemiyor ama sonrasında minicik bir kalbin onlar için atacağını fark edince gözleri parlıyor. O an artık hayatın hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorsun ve bu hiç de kötü bir şey değil! Anne olmayı düşünenlere, önce gülümseyerek bol uyku öneririm çünkü sonrasında uyku... uçabiliyor! 😊
😂😂😂ayyy çok komik böyle okuyunca
hamilelik! Bir yandan şaşkınlık, bir yandan mutluluğun dans ettiği, hormonların ise bolca oynadığı bir dönem
Cevap
9Cevap
Hamile kalmak çok ama çok guzel bir duygu ya. Hamileliğimin her dakikasını çok özlüyorum.
Yaaaa ne kadar tatlı bebeğin kaç yaşında şimdi
2 yaşında
Maşallah
Kadınlardan daha fazla erkekler yazmış bu nasıl bişey
😂😂😂😂
Sanki 10 tane çocuk doğurmuşlar
bilmiyorum ama yemekten sonra karnim sisince sevesim geliyor hep, cok degisik ve tatli bir duygu
😂😂bence de tatlı yaa düşünsene orada bir bebek var aaaa
Hamile birine yakınsam gidip gelip karnına dokunuyorum hele bebe büyüdüyse jfjkf aşırı tatlı oluyorlar.
Güzel bir histir eminim ama zor benim içim
hamileliği bilmem ama babalık çok güzel bişey , büyüdüğünü hissettiriyor bir erkeğe.
Hiç hamile kalmadım 😃
😂😂😂😂😂
Henüz tatmadım o duyguyu ilerde inşallah 😅💞
Sen sanırım gemileri yaktın durum onu gösteriyor
Gelinlik giymek nasıl bir histeyim daha
Yaşamadım ama erkekler yaşamış gibi 🤣
@intikam_vakti demi demi
İlk de sen 😂
@intikam_vakti onu nerden çıkardın söylesene
Bana bulaşma 😃
@intikam_vakti bulaştık o iş geçti artık
@intikam_vakti sen bi gel bakalım