Eşimin ailesi beni sevmiyor sizce ne yapmalıyım?

Eşimin ailesi beni hiç sevmiyor sürekli bana eziyet ediyor. Geçen gün bize kahvaltıya geldiler menemenden kıl çıkmasını bahane ederek yaptığım menemeni yemediler ardından 6 yaşındaki kızımın sürekli telefondan video izlemesini eleştirdiler neymiş efendim bu yaşta bu kadar telefonla mı oynanırmış çocuğun oyun oynaması lazımmış hiç sağlıklı değilmiş. Evde ki işleri eşimin yapmasını da kıskandılar neymiş o çalışıyormuş ben evdeymişim en azından yerleri süpürsem olurmuş evde ayakkabı ile gezmek hiç sağlıklı değilmiş. Süpürünce yine pisleniyor bende temizlemeyi bıraktım eşimde çok bir şey yapmıyor çamaşır bulaşık ve temizliği yapıyor ben de akşam yicek bir şeyler hazırlıyorum bu arada geçen gün buna da laf ettiler hiç bir şey yapmıyormuşum bari bir tas sıcak çorba yapsam iyi olurmuş. Çocuğumun yemek yemesine bile karışıyorlar abur cubur ile karın doymazmış kan değerleri düşermiş sağlıklı değilmiş gelişimini etkilermiş. Yoğurt aromalı cips yiyor yoğurt ne kadar faydalı bilmiyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardım edin
Eşimin ailesi beni sevmiyor sizce ne yapmalıyım?