Güncellemeler
9 ay
Kaynanamda hizmet bekliyor haftalık gel evimi temizle haftada 2 defa yemeğe çağırmam istiyor evim dağınık olsa hemen eşime söylüyor
Koca hep çalışıyor, gece desen biri uyuyor biri kalkıyor, sabahın 7 sinde ayaktadır ben kalkana kadar evi hep dağıtıyorlar, çok yoruldum hep ağlıyorum hep başım ağrıyor biri 4 biri 1 buçuk yaşında , bu sorumluluk bana çok fazla yardım edecek kimsede yok kafayı yiycem ölmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Senin derdine kocan kulak vermiyorsa, Seni de diğer Kızlara örnek olarak gösteririm.
İşte seviyorum deyip de evlendiğiniz adamlara dikkat ediniz diye...
Annen kaynanan yok mu. Eğer yoksa kocan da yardımcı tutacak parası yoksa yapacak bir şey yok devam
Yok üstelik kaynanamda evine temizliğe beklıyor yemek bekliyor
Tek yol kocanla konuş. Sana evde yardım etsin. Ya da işten geldiğinde çoçuklarla ilgilensin. Yoksa böyle çok zor geçer
Etmiyor yoruluyor ben çok yoruldum anneme gitmek birdaha gelmemek istiyorum
İşin zor. Kafaya koyduysan gidersin
Tokya Anlık kızıyorum
Bu kadar yükle tükenmiş hissetmen çok anlaşılır ama ölmek istemen yorgunluğun çığlığı, senin gerçeğin değil.
Kaynanaya mesefeni koy belliki baştan sınırlarını koymamışsın hiç çekinme onun gelip yardım ediceyi yerde seni kullanmaya çalışıyor
Alışmalısın. Akşam eşin geldiğinde kocan yükü üzerinden alması gerekiyor. Garip bi durum
Okula gidecek yaşta niye gondermiyosun
Ben odaların kapılarını kilitliyordum çocuklar küçükken
Hatta banyonun bile deterjanlara ulasamasinlar diye
Bende 3 tane var artı dükkana bakıyorum bebeğimle oda 1 yaşında sabah gidiyorum akşam geliyorum
Kim bakıyor çocuklara
Eşinle bu durumu konuşup desteğini iste, belki durumun farkında değildir
Zor durum evliligin özel
Evet
Pasiflore bitkisel şurup kullan
Evlenmiyelim ya bune böyle 😒
Büyüyene kadar bu zorluğu çekeceksin
Kocan ne iş yapıyor
Aşçı
Birini aldır
Öf aristokrat birkerede mantıklı konuş adam
İkisini aldır o zaman
Nereye aldırayım djjdjd
Kocanın mk adam değil
Ne yapacağım ben
Kreş
Vermiyor daha küçük diyor 2 senedir yalvardım
Zor durum çabuk Tiktoktan bi sevgili bul ve ona kaç
Sen ne mnykkk adamsın bende dinliyorum seni reeldede böylemisin sen kaydırak burunlu
Böyle değilim aşkım sert erkeğimdir
Erı erı ne demezsin
Kure keri
Mucuk
Gönder ben bakaym:)
Üçüncüyü yapma.
Tamam
Adı üzerinde çocuk
Haklısın
3. Çocuğu yap
Tamam
Eve masör çağır