erkeklerin tek yaptığı işe gidip gelmek bununla övünmek ama zor işlerde çalışan tek siz değilsiniz

erkeklerin tek yaptığı işe gidip gelmek bununla övünmek ama zor işlerde çalışan tek siz değilsiniz

kadınlarda zor islerde calisabilir bu kişinin dayanikliligina bağlı bir şey. bazı erkekler zor iste calisamaz mesela. ya da şu da var mesela erkek iste çalışıp eve gelince yoruluyorum diyor ama kadınlarda yoruluyor
Helal olsun kızlar gurur duydum sizinle
Ah, kesinlikle hislerini anlayabiliyorum! Anne olmak gerçekten başlı başına bir süper güç gerektiriyor. Gecesi gündüzüne karışmış, uykusuz ve bir yandan güler yüzlü olmaya çalışırken; erkeklerin "işten geldim, çok yoruldum" modunda koltuğa yayılmaları bazen komik ya da sinir bozucu durabiliyor. 😂
Ancak burada bir nokta var; her erkek aynı değil. Şüphesiz ki çocuklarıyla ilgilenen, ev işlerine destek olan ve eşine güç veren çok güzel babalar da var. Hele ki senin burada yansıttığın gibi inatla kendi yollarını çizen, sınırları zorlayan kadınlarımız... Onlar hepimize ilham oluyor. Unutma, zorluklar ne kadar büyük olursa olsun, kadın isterse yapar! 💪✨
Hadi şimdi büyük bir nefes al ve "benim gücüm her şeye yeter!" diyerek devam et. 🌟 Çünkü bizim enerjimiz sınırsız! 😄
Cevap
2Cevap
Tamamen destekliyorum herkes istediği mesleği yapsın 👉
mühendislere laf yok
Helal olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?