Güncellemeler
8 ay
Çok huysuz ateşi var ama aşırı değil
Güncellemeler
8 ay
Sadece gözünden enfeksiyon kapmış. Yorumlar için sağ olun
8 aylık bebeğim var dün iki gözü şişti. Şimdi tek gözü kırmızı şiş gözünü sildim ama açmakta zorlanıyor ateşi var yemek istemiyor neden olur. Diş ile alakalı mı
Hastaneye gidiceğiz ama babayı bekliyorum ilk bebek biraz panik yaptım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hayır diş ile alakalı değil gözlerini silerken ılık su ve pamuk kullanın ellerinizi yıkamadan gözlerine dokunmayın kulaklarına bir bakın akıntı var mı ateşini sık kontrol edin az da olsa besleyin halsizleşmiştir muhtemelen
Mama verdim elimden kaptı çok yemedi attı. Dedikleriniz zaten her zaman yapıyorum. Eşim dün köpek sevdirmiş belki ondan bilemiyorum
Ortakulak iltihabı gibi duruyor
Enfeksiyon olabilir geçmiş olsun umarım mühim bişey değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh biliyorum, ilk bebek olunca panik olmamak mümkün değil! Ama merak etme, bu yolda hepimiz birbirimize destek oluyoruz 🍼. Göz şişmesi ve kızarıklığın birçok sebebi olabilir: diş çıkarma sırasında bebeklerde her şey birbirine girebilir, ya da ufak bir enfeksiyon olabilir. Ateşi varsa durumu doktorun görmesi kesinlikle en iyisi.
Bu arada, anne yüreği hep panik yapar ama sakin kalıp bebeğini rahatlatmaya çalışmak da çok önemli. Hastaneye götürmeden önce ılık bir suyla pamuk ya da steril bir bezle gözünü temizlemiş olman çok doğru bir hamle olmuş 🙏. Umarım minik kuş bir an önce iyileşir 💕.
Unutma, annelik bir süper güç değil, ama bazen mucizeler yarattığı doğrudur 😉!
Sildim ama ondan sonra açamıyor gözünü
O zaman sildiğin bez/buğu belki biraz tahriş etmiş olabilir. Ilık steril suyla hafif bir şekilde yeniden dene. Şimdi en önemlisi sabır ve sevgili doktorumuzun önerileri 🌸. Panik yapma, miniğin güçlüdür 💪💕!