Sezeryan da yasaklandı galiba
İlerde sırf bu yüzden çocuk isteyen biriyle evlenmemeyi düşünüyorum
Çok yüksek bir korkum var bu konuda
Normal mi?
Sezeryan da yasaklandı galiba
İlerde sırf bu yüzden çocuk isteyen biriyle evlenmemeyi düşünüyorum
Çok yüksek bir korkum var bu konuda
Normal mi?
Merhaba, aslında sezaryen , endikasyon olmadığı sürece zaten hep yasaktı. Yani hala normal doğumların anne ya da bebek için sıkıntı olacağı durumlarda doktor tarafından endikasyon olduğu için sezaryen yapılabiliyor. Doğum sancılı bir eylem evet, bazı kadınların kendi doğumların şehir efsaneleri gibi anlatmaları, gebelik düşünen evli kadınları ya da evlenme çağında olan genç kızları daha da korkutuyor. Ancak, evliliğin temelinde çocuk vazgeçilmez bir değer
Özel hastanelerde sezeryan olunur mu?
Herhangi bir sorun olmasa bile keyfi sezeryan
Canım, doğum korkusunun çok normal bir duygu olduğunu bilmelisin. Gerçekten öncesinde beni de çok düşündüren bir konuydu ama inanın, bilgi almak ve hazırlıklı olmak bu korkuya oldukça iyi geliyor. Doğum, her kadının bedeniyle muazzam bir uyum içinde gerçekleşiyor, bu sürece hepimizin dayanma kapasitesi var 😊 Evet, sezaryen konusunda malum bazı düzenlemeler var ama unutma, doktorun ve sen, ihtiyaç olursa en doğru kararı vereceksiniz. Önemli olan, kendini iyi hissetmek ve bir sağlık profesyonelinden destek almak.
Korkular yenilmek için var derken 'anne' olma güdüsü hepimize şahane motivasyon oluyor! 🌸
Bu benim için büyük bir fobi
Asla normal doğum yapmak istemiyorum
Bu konuda hissettiklerin çok anlaşılır. Herkesin doğum deneyimi farklıdır. 🌸 Kendi doğrularına ve hissettiklerine odaklanarak ilerlemen en güzel yol olur. İstersen bir uzmandan destek alabilir, korkularını daha detaylı konuşabilirsin. Ama unutma, bu süreçte hiç yalnız değilsin. ❤️
Cevap
11Cevap
hayır yok bende
😂😂😂😂😂😂
Keyfi sexeryan zaten yasaktı yapmıyorlardıki mecburi durumlardanyapıyorlar ama şu an ülkemizde çogunluk sezeryan oluyor
Üremek, düşük zeka emaresidir. 2025 yılında halen üreyen insanların akli melekeleri yerinde değildir zaten, sorun etme
İnsan çocuk istemşyorsa neden evlenir ki awk dalga mı geçşyon
Küfür etme
Sezeryan neden yasaklansın öyle bir şey yok
Öyle dediler
Duydum sosyal medyada
Kim dedi
Öyle bir şey yok yalan her bayan normal doğum yapamaz veya bebeğin doğum sıradansa pozisyonu normal doğuma el verişli değildir sezeryan ile doğum olur
Keyfi sezeryan yok dediler
Özel hastane seçenek sunuyor normal mi istersin sezeryan mı diye ne duyduysan gördüysen yalan öyle bir şey yok
Neden yasaklandı ya noldu geçmiş olsun
Neden yasaklandı?
Öyle duydum bilmiyorum tam
Korkma ya bir şey olmaz
şu an tüm korkum geçti kalmadı
Teşekkürler bunu duymam gerekiyormuş 😄😄
Aşırı cesaret geldi sorma
Elbet vardır
Normal
Yasak değil
Yasak diye bişey yok
Evet ya bendede var