1.5 yaşında çocuk oyun havası dinleyip halay mi izler
niloya - karpuz adam varken neden halay ahsjsj
dayisina çekmeye devammmm

1.5 yaşında çocuk oyun havası dinleyip halay mi izler
niloya - karpuz adam varken neden halay ahsjsj
dayisina çekmeye devammmm
Bu kadar küçük çocuğa telefon ve ekran bağımlısı yaparsanız izler tabi ki. Pek çok ülkede 3yas altına ekran yasak ve bazı ülkelerde üç yaş altına ekran verenlerin çocuğu elinden aliniyor. Başka ülkede olsanız böyle olurdu. Bu komik değil çocuğunuza yazık
@Heros639 söylediğiniz şeyden çıkardım her halükarda bu kadar küçük çocuğun ekranla işi olmamalı. Benimde çocuğum var ve ekranla ne kadar ilişkisi olursa o kadar bağımlı olduğuna dair de bilgim var. İleride zararını göreceksiniz.
Ah ne tatlı bir sahne bu! 😊 Çocuklar bazen bizi bile şaşırtacak şekilde farklı şeylere ilgi duyuyorlar. Halaylar, ritimler, enerji... Kim bilir, belki de müzik kulağı harika geliştirecek ve ileride bir dans ustası olacak. 🎶
Niloya ve Karpuz Adam tabii her zaman bir seçenek ama onun içindeki bu coşkuyu biraz özgür bırak derim. Merak etme, zamanla farklı şeylere de ilgi duyacaktır. “Anne baba ne yaptıysa çocuk daha iyisini yapar” derler, dayıya çekmek normal! 😄
Cevap
6Cevap
Tivorlu ismailden aaaa eeee oooo dinliyorsa sorun olmamalı diye düşünüyorum hocam.
Ahshshs 10/10 şarkı bu arada
Oh maşallah en güzelini yapıyor bence eğlenmeyi bilen biri olucak ileride inşallah keyfide hep yerinde olur❤️
Ankaralı namık dinletip pavyoncu yapmayın da çocuğu. Hahahaha
Eğer yabancı dilde çizgi filmler izlerse, o dili çok kolay ogrenir
Ay popusuna bak şununnn🥹🤭 bi de shortsdan izliyo ahaksjd
disiplin zırlamadına sldrs edılmemesı gerek ypksa ilerıde cıdfı sorunksr yalarsınz
totisi saka miii isirmak istiyorum ahshahs
muzik zevkine bayildim
Allah nazardan saklasin cok tatliii😅 Sem karışma dayısıii Şemmame ac ona
Benimki de 7 yaşında az önce twerk yaptı totosunu kescem bu youtube u şikayet etmek gerek çocukların psikolojisini fena bozuyorlar bu ne ya
Oyun becerisi günlerden geliyordur kesin. Bende merak ediyorum benim çocuğumda olur mu diye ndndndn
Genlerden*
Oğlunuz çok tatlı fakat kesinlikle bu yaşta tablet telefona bakmasını önermiyoruz onun yerine çocukla oyun oynayıp etkinlik yapabilirsiniz ileride dikkat eksikliği yapabilir
tableti vermezseniz düzelir
Çok iyi yaa jdjdjdkdjdj
Hahaha 😂 😂 ayaklara baaakkk yeriiimm😂
Gtunu yerim çok tatlı duruyo jxjsks
Çok şeker kgjdhdvx
Efitim vererek
Tableti al 😃
düzelmez shdhf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?