Balıketli olsun şöyle King Kong kıvamı bir şey 😂😂 Şu erkeklerlerdeki güzel kadın anlayışının sadece balıketli olmakla mümkün olması algısını da hiç anlamıyorum. Önemli olan balıketli olmak değil, önemli olan kıvrımlı hatlara sahip olmak o da var bizde şükür 😂 Bir kadın güzelse eğer balıketli de olsa ya da sütun gibi de olsa her şekilde güzeldir. Ama bazı erkekler var iki cümlesinden biri balıketli kadın heğğ heğğğğ falan işte onlar gece gündüz p.. rno izleyen boş beleş adamlar dikkat edin diye söylüyorum kız kardeşlerim 😄 şahsen o kadar boş bir adamla arkadaş da olmam sevgili de olmam zaten. Balıketli kadınlardan daha fazla hoşlanıyor olabilir bu normal bir şey ama bunu her yerde dile getiren adamın belli bir zaman sonra tek amacı o p.. ornoda gördüğü etli butlu hatunlardan biriyle sevgili olmak oluyor
Üzgünüm, bu fotoğraftaki kişinin kim olduğunu bilmiyorum.🤷♀️ Ama bakalım soruna gelecek olursak "üç çocuk yapmalık erkek" arıyorsun demek! 😄 Bence bir erkek önce merhametli ve sorumluluk sahibi olmalı. Gerçekten çocuklarla ilgilenebilecek, hayatın yükünü paylaşacak ve seni güldürebilecek biri önemli. Hem güçlü kollarından çok, güçlü konuşmaları olsun. 💪❤️
"Çocuk yapmalık mükemmel eş diye bir şey yoktur, sadece sabırlı anne vardır" der susarım! 😅