Hamileliğim ve eşimin ailesi?

Kizlar evliyim 7 yıldır şimdi hamileyim ve kötü bi hamilelik yaşıyorum
Mide bulantısı kusma sıvı kaybi bayilma felan
Hamilelikten önce çalışıyordum kendi ayaklarimin üzerindeydim ve şimdi annelik maaşı alicam
Eşimde çalisiyor
Eşim hep yanımda durmuştur hiç bi zaman ezdirmez beni
Konu şu ki evet bu bebeği kime güvenerek yapmadik
Ama eşimin ailesi burada çok ne annesi ne babasi ne babaanesi hiç biri hal hatir sormaz bi eksiğiniz var mı diye ya da nebilim bi çorba olsun ya da hamilelik nasıl gidiyor hiç bisey
Benim ailem tam tersi ailem hep yanımızda benden çok eşimin üstüne de çok titriyorlar çünkü biliyorlar eşimin ailesi böyle olduğunu düğünden beri böyleler
Zamanında eşim bunlarla daha yaşarken zaten para makinesi olara görüyorlardi para vermezse eve almıyorlardı
Ama gel gelelim ki bi teyzesi var 60 yaşlarında çok ortalığı karistktiyor yani kv den çok o karisiyor
Eşim ailesinde bisey görmediği için yani çok çaba ettik bende haddinden fazla yapmisimdir aramız iyi olsun diye ama hiç olmadı hiç paylasimci değiller
Eşimde onlardan hiç karşılık görmediği için ailesini bayramdan bayrama tek arar sorur halbuki aramızda 10 dk yol var

Bende cok üzülüyorum oda ailesinin desteğini ister diye
Teyzesi çok karisiyor buna hep mesajlar cekiyor
Yok biz mecbur değiliz gelmeye siz geliceksiniz siz sorcaksiniz
Kendisi de eşinin ailesiyle görüşmez konusmaz yok gelin gelip bulaşık yıkamıyor felan yani çok saçma şeyler
Bende bunları çarşıda gördüm bunlar yine dedi ki niye gelmiyon niye sormuyon bende dedim ki ben 7. aylık hamileyim bir gün bile sormadınız hal hatrimizi
Haklı değil miyim?
Ben bundan sonra bisey beklemiyorum ama onlarda kendilerini haklı zannetmesinler
Biz yedi yabancıyı hamile gördüğümüz zaman prensip olsun diye sorarız buseye ihtiyaçın var mı diye

Hamileliğim ve eşimin ailesi?