Eşim bana ve bebeğime sözlü ve fiziksel şiddetuyguluyor?

Eşim ruh hastası bi insan bişey desem bağrıyor kızıyor çok ilgisiz içinden kaynaklı sürekli evde o evde olduğu için işim asla bitmiyor bana daha önce çok kez şiddet uyguladı babama söyledim babam aradı ve ağzına gelen küfürleri saydı ama asla akıllanmadı bana tokatlar attı boğazımı sıkıp seni öldürcem dedi kaç defa aynı şekilde 1,5 yaşındaki oğluma da yaptı ağlasa bağırıyor çocuğu havaya kaldırıp sanki yaşıtı birisine bağrır gibi bağrıyor elinden alıyorum zorla ama gücüm yetmiyor kendi babasına da şikayet ettim adam bile benim ile ağladı ona hastaneye yatıp tedavi ol ması gerektiğini söyledi çok defa kızdı. Bana boşan diyceksiniz ama geçenlerde babanın evine git dedi babamı aradım bana otobüs bileti parası gönderin gelicem bıktım diye ağladım babam eşimle ve benimle konuşup bana sen çok triplisin bu kadar küçük şey için gelinmez dedi ama gerçekten çok yoruldum ne yapıcağımı hiç bilmiyorum bebeğim çok küçük boşanıp çalışsam bakıcak kimsem yok yanımda olan kimsem yok sadece puanlık büyümesini bekliyorum ama her geçen gün daha da tükeniyorum
Eşim bana ve bebeğime sözlü ve fiziksel şiddetuyguluyor?