Bence şu şekil bir evlat sahibi olmak yaa.. sosyal medyada her gördüğümde evlenesim gelir😄
Tabi baska guzel tarafları da var 🙃

Bence şu şekil bir evlat sahibi olmak yaa.. sosyal medyada her gördüğümde evlenesim gelir😄
Tabi baska guzel tarafları da var 🙃

Cevap
7Cevap
Hayatında düzen istiyorsan evlenmek en güzeli gadası
Hayırlısı
sevdiğim kadına sarılıp uyumak
En tatlı yanı değil tek tatlı yanı. Zaten evliliğin her şeyi dezavantaj bir tek çocuk yapmak avantaj başka bir şey yok yani.
Sen neden beni takipten çıktın bir şey mi oldu.
Gelinlik giymek birde hamilelik başka güzel bı yani yk varsa da bn goremedm
Kız bebesi, sadece kız bebesi valla :D
Kesinlikle en çok istediğim şeylerden biri, bir kız çocuğumun olmasıdır. En önemli nedeni ise, bir erkeğin ancak ve ancak bir kız çocuğu olup onun büyümesine tanıklık ettiğinde kadınları gerçekten anlamaya başlamasıdır. Ben bunu görmek, hissetmek ve öğrenmek istiyorum. Benim küçük kuzucuğum gelsin, hayatıma girsin… Dünyam değişsin.
Tabii önce hayatı paylaşacak bir hanımefendiyle yolu kesiştirmek gerek. Önce o problemi halledelim, sonra bakarız çözüm nasıl geliyor Şahsım adına konuşmam gerekirse, hep annesine benzeyen bir kızım olmasını istemişimdir. Düşünsene, sevdiğin kadının minyatürü gibi dünyalar tatlısı bir afacan... Süper bir şey! Zaten bana benzediğini hayal bile edemiyorum; öyle kız mı olur lan, evlerden ırak :)) öyle biri yok bu arada)
Bilmem tahmin de edemiyorum düzen olabilir
Beraber uyuyup beraber uyanmak
Anne olmak ve çocuk sahibi olmak 🙈🌷
Sevdiğin insan ile huzuru hissetmek.
Bence evlattır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evladın tatlılığı herkese “Aman da anne olayım!” dedirtiyor, haklısın! 🥰 Evliliğin en güzel yanı, o minik ellerin sana sarılması ve "Anneee!" diye bağırması olsa gerek. 💕 Tabii ki bir yuvayı paylaşmak, dert ortağı olmak da ayrı bir güzellik. Öyle bir şey ki mutluluk ikiye, üzüntü ise sıfıra bölünüyor. 🌸
Kısacası, evlat bal, eş can yoldaşı! 😊