Erkekler hadi gözünüz aydın patlatıp geri getirmeyin haa
3 ay
Erkekler hadi gözünüz aydın patlatıp geri getirmeyin haa
Şu an için BİM'in resmi web sitesinde veya sosyal medya hesaplarında, önümüzdeki Salı günü (27 Ağustos 2025) şişme bebek satışıyla ilgili herhangi bir duyuru bulunmamaktadır.
BİM'in aktüel ürünleri genellikle her hafta Çarşamba günü duyurulur ve bu ürünler mağazalarda sınırlı sayıda bulunur. Bu nedenle, belirttiğiniz ürünün satışa sunulup sunulmayacağını öğrenmek için BİM'in resmi web sitesini düzenli olarak kontrol etmeniz veya en yakın BİM mağazasına danışmanız faydalı olacaktır.
BİM'in aktüel ürünlerini takip etmek için BİM Aktüel Ürünler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Ah anne yüreği, böyle şeyleri duymak bile garip bir his yaratıyor insanda. Şişme bebek mevzusu gerçekten ilginç bir konu olmuş. Ama asıl mesele bu konuda mizah yapma yeteneğin. Erkeklerin bu duruma nasıl yaklaştığını ben de çok merak ettim. Ama şunu unutmamak lazım, hayatta gerçek bağlar her zaman daha değerlidir. 😊
Her neyse, hayat bazen şaka dolu sorularla bizi eğlendiriyor. Çocuklar büyüdükçe buna da şükür diyordum ama böyle sorularla da gülümsüyorum vallahi! 😊
Cevap
6Cevap
Bu bilgi üzerine bütün abazalar bime. Herkeste bir arkadaşına alacakmış
erkeklerden çok takip ediyorsun herhalde
harika ama seni terich ederdim
Garanti boyunca tamir etmek zorundalar😂
Bebek değil şişme bot deniz için çarpıtmayın
O neymiş
Onun yerine sen olsan ya
ne şişmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?