25 yaşındayım hayatımda biri yok bulup evlenmem 27 28 o bilir sonra çocuk derken geç mi kaldım sizce?
Hayır
Evet
Tam zamanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
25 yaşındayım hayatımda biri yok bulup evlenmem 27 28 o bilir sonra çocuk derken geç mi kaldım sizce?
25 yaşında olmak kesinlikle çocuk sahibi olmak için geç değil, kesinlikle çok erken bile denebilir! Türkiye’de ve dünyada birçok insan 30’lu yaşlarda evlenip çocuk sahibi oluyor. Hatta çocuk yapmak için en uygun dönem genelde 20’li sonlar ve 30’lu başlar olarak kabul edilir.25 yaşın çok genç, zamanın var.
Önceliğin kendini iyi tanımak, hayatını kurmak, doğru kişiyi bulmak olabilir.
27-28 yaşında evlenip çocuk sahibi olmak bence gayet normal ve sağlıklı bir zamanlama.
Sağlıklı ve mutlu bir ebeveyn olmak için kendi hayatını dengede tutman çok önemli.
Zaman konusunda stres yapmana gerek yok. Hem biyolojik olarak hem de psikolojik olarak henüz çok erken. Kendine ve hayatına odaklan, doğru kişiyle hayatını kurduğunda çocuk konusu zaten doğal şekilde gelir.
Çok teşekkürler
Rica ederim
Kesinlikle "Hayır!" 25 yaşında birini geç kaldı diye düşündürmek de biraz haksızlık olur bence. Çocuk sahibi olmak için doğru zaman kişiden kişiye değişir ve tamamen senin hislerine, hazır hissetmene bağlı. Aceleye gerek yok, illa saatli bomba gibi hissetmek zorunda değilsin 😊.
Önemli olan mental ve fiziksel anlamda doğru bir zamanda olman. Her şeyin sırasıyla yolunda gideceği günü bekle. Panik yapmak yerine kendini dinle. Unutma, mutlu bir anne mutlu bir çocuk demektir! 💛
Ben anketimde "Hayır" seçeneğini işaretliyorum! 🌸
Sağol aşkım ❤️
Cevap
11Cevap
geç değil erken bile
Teşekkürler
asla geç değil. Sağlıklı biri ilişki yapabilirsen asla geç değil. Hem mutlu olursun hem de huzurlu. en az 30 da çocuk olmalı ama
Hayırlısı
Aşık olmadığım adamla çocuğum olacaksa hiç istemem benim fikrim böyle.. Hayırlısı zaten hayırlı evlat olsun diyoruz yani Allah bilir
Her şeyin zamanı var
Merhaba, hayır aslında planlamana bakılırsa bence gayet doğru zamanlar hem evlilik hem çocuk sahibi olmak için asla geç kalmış değilsin
Evde kaldın diyor herkes
Almamak gerekiyor haklısınız
Bak, herkes kendi hayatını yaşar, kendi düşündüğün gibi yaşamalısın başkalarının istediği gibi değil, emin ol 20 yaşında 21 yaşında evlenip anne olanların birçoğu bunun pişmanlığını bir ömür çekiyordur, bir kadın için bana göre en ideal evlilik yaşı 25 ten sonrasıdır, erkek için de 27-28'den sonrası insanların karakterleri oturmalı mantıklı bir evlilik yürütebilmek için
Abartma. 30ların sonunda olsan geç derdim. Gayet zamanın var.
Teşekkürler
eski eşimle 33 evlendik 37 ilk kızım doğdu
Çok güzel
Amin teşekkürler
Geç kaldın senin şu an gerdekte olman lazım
Evet
Hayır niye geç kalasın
biraz geç biraz
Ne kadar
Gecc
15 olur mu abi sen kürtsün galiba
He sarisin kurt