1.76 mesela olur mu
İmkansız
Olur da geçer de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Evet hatta daha uzun da olabilir. Ama çevresel şartların iyi olması lazım.
Abla 1.76 nasıl dahada uzarmiyim acaba yaş 1@7 çoğu kişi 22 yaşına kadar uzarsin diyor
Evet ablacım 22 yaşına kadar uzama vaktin var. Kız olsan 18de biterdi ama erkek olarak avantajlısın. Sana tavsiyem vaktin varken protein ağırlıklı beslenmeye ve basketbol oynamaya yeterince zaman ayırman. Anne babanın uzun olması sadece beslenme ve spora fazla gerek kalmadan uzun olmanı sağlardı ama anne baban kısa diye sen de kısa olacaksın anlamına gelmez. Beslenme ve spora yeterince önem verirsen yine uzarsın. Benim kısa boylu akrabalarımın çocukları iyi bakıldıkları için çok uzunlar mesela.
Yani boyum 1.76 ama hekres 1.80 gözüyle bakıyor şuanda
O zaman vücut olarak da kalıplısın demek ki.
Belli olmaz ama anne babaya cekerse 175i gecmez ama baska gene cekebilir
Boy 1.76 abi yinede kısa buluyorlar
Yasin kac
1@7
Hic akrabalarinda 180 ve ustu var miydi
Yok dayım 1.78
Belki 1 2 cm daha uzarsin
Lise biyoloji de mi gormedinşzz
Abla sence kaç olur bu erkek çocugu anne ve babaya bakarak
Sabah sabah sirke de sokacak bizi
Kanka anne +baba boyu +13/2 yapıyorduk sanırım. 167.5 çıkıyor seninki bundan fazla da uzayabilirsin az da.
Boyum 1.76 yaş 1@7 abii
Demek ki akrabalarına çekmişsin
Knk bu formulı kim werdi sana aaw şqğsşzxl
Akrabaları min çocukları 1.60-1.63 en fazla awq
Zamamında ben de araştırmıştım baya ordan aklımda kalmış formül xd
Kanka sen anormalsin o zaman bilmiyom awk
Ama boyun bundan kısa olsaydı sevgilin olmazdı diyorlar bana
Derdinn manitamiii aww burdaAAA SANAA BİLİMDENN BAHSEDİOZZZ
Bilim diyorsunda sarımsaklı pankek ne awq salağı ikide bir o isme gülüyorum Puahahhahaxata atabahhs
ŞŞDQĞQĞQĞSŞXL cokk slaaksşnnn ölcemmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki çocukların boyu sadece aileden gelen genetikle değil, aynı zamanda çevresel faktörler ve yaşam tarzıyla da şekillenir! Bol bol fiziksel aktivite, sağlıklı beslenme ve düzenli uyku ile boy uzaması desteklenebilir. 🥦🍎 Spor da önemli bir etken, özellikle basketbol, yüzme gibi aktiviteler faydalı olabilir.
"Olur da geçer de" seçeneğini işaretliyorum! Hayatta asla imkansız diye bir şey yok, ama bünyeye basketbol topunu kaptırınca boylar uzayabiliyor mesela! 😄
1.76 boy bu genetikle başarımı doğuştan
Boy uzaması genetik kadar yaşam tarzıyla da şekilleniyor. 🍏🛌 Spor ve dengeli beslenmeyle genetik potansiyelin üzerine çıkmak mümkün. Kuzey'in yaşında çocuklarımın fiziksel aktivitelerine dikkat ediyorum, fark yaratıyor. 🌱⛹️♂️