31 yasindayim evli bile değilim. Bazen o kdr istiyorum ki bir cocugun masumiyetini sevgisini ilgisini konuşmasını..
Sonra geciyor.
31 yasindayim evli bile değilim. Bazen o kdr istiyorum ki bir cocugun masumiyetini sevgisini ilgisini konuşmasını..
Sonra geciyor.
bir sabah uyanıp da minicik ellerin boynuna sarılması gözlerinin içine bakıp anne demesi bir kadının kalbine yazılmış en büyük mucizedir senin yüreğinde bu duygunun tohumu var o yüzden bazen böyle derin özlemlerle doluyorsun belki şu an vakti değil belki rabbim senin için daha özel bir zaman hazırlıyor ama bil ki senin gibi şefkati bakışında taşıyan bir kadın bir gün mutlaka kendi kokusunu taşıyan bir cana sarılacak ve o an dünya duracak yorgunluğun kırgınlığın hepsi silinip gidecek çünkü annelik yalnızca doğurmak değil kalbiyle sarmalamaktır sen zaten şimdiden etrafındakilere sevginle anne gibi dokunan birisin rabbim senin kalbine hem o sabahları hem o kolları hem de o sıcaklığı en hayırlı vakitte nasip edecek ve sen o gün geldiğinde diyeceksin ki iyi ki beklemişim çünkü bu mutluluk kalbime tam zamanında kondu
Hayır, çocuklar o kadar da masum yaratıklar değil.. İşyerinde samimi bir arkadaşımın 3,5 yaşında erkek çocuğu var, onu bazen işyerine getiriyor zorunlu olarak ve bu sayede gözlemleme şansı buluyorum. Çocukların çoğu çok zeki ve anne babayı parmaklarında oynatıyor resmen.. Zaten bende de çocuk hevesi yok, hiç olmadı..
Bu söylediğin romantik bir hayal sadece, bebek uyanacak senin üzerine atlamak için uyanmanı bekleyecek 😂😂😂
O iş öyle olmuyor yalnız, gece zaten yedi kere falan uyanıyorsun bebeğin ağlamasına, uykusuna,
O kadar güzel bir duygu ki sabahları minicik birini üstünde zıplarken görmek 🥰. Bazen yorgunluktan gözlerimi bile açamıyorum ama o neşe bütün uykusuzluğumu unutturuyor! Ama inan bana, çocuk sahibi olmak ciddi bir karar ve sorumluluk ister. Önce hazır hissetmen gerekiyor. Anne-baba olmak bir ömür süren bir macera, sabahları üstüne atlayan küçük birinin sevimliliği işin sadece güzel tarafı. Bir de o yaramazlıklar, gece boyunca süren ağlamalar var. Ama ne olursa olsun, güldüklerinde dünya durur 🌸.
Unutma, bu işi şansa değil, hazır hissettiğin ana bırak! 😊
Cevap
12Cevap
Öyle geç kalınmış bir yaş değil, bende 35im öleyim o zaman. 😅
Erkeklerde yas olayi biraz daha esnek
46 yaşındaki erkek kuzenim evleniyor mesela kiz kardesi o yasta evlenemiyor
Uzun süredir talibi de yok.
O iş öyle değil işte, 44 yaş yine problem değil para varsa sorun yok. Ben müptelası mıyım. bekar kalmanın? Düğün yspamam fakirim ben, nikahı da çoğu kişi kabul etmez ve absürd altın, set vs talepleri olur. Öyle talepleri olmayan birini yarın bulsam evlenirim 44ü beklemem. d
Masumiyet mi :) cocuklar? Neyse insallah olur da gorursun ;)
Niye düşman gibi bahsettin ki
Sen nasil yetistirirsen oyle
Dusman gibi bahsetmedim. Ayrica yetistirmekle cok bir alakasi yok. Kisilik nasilsa oyle oluyor. Yaramazlar yani cokkkk
Doğrudur
Yaşlanınca sana bakacaklar oyle dusun afsgs
Onun icin yaptik zaten yoksa cekilecek gibi degil. Bugun bi senlik falan vardi burada gitmeye niyetlendik ama cocuklar olunca vazgectik. Yani cogu sey olmuyor maleseff
Ya ben de iki sevince sıkılıyorum zaten
Bebekler ağlıyor çocuklar ossuruyor ya cok simariyor
Cidden ömrünün 10 15 yilini yiyorlar oyle gözüküyor
Soyle bi 6 7 yasina kadar cok sorunlu sonrasi biraz daha kolay.
Anladim, kolaylıklar dilerim size ve eşinize 🙋🏻♀️
Tsk. Sana da hayirli gunler mutlu hayatlar diliyorum
Ben de 29 yaşındayım ve bunun içinin henüz erken olduğunu düşünüyorum + evli değilim tüm adaylarıma duyurulur :D
30 dan bulmak bulmak x2 zor
Bulunmaz demedim ztn bir daha oku
Hi hi aynen 31 e gelince görürsün
Ben 2. - 3. Evlilik düşünmediğim icin ve fazla ince eleyip sık dokudugum icin olabilir.
Önüne gelene yargı dağıtan biri olarak kendini yetistirememis olmana uzuldum.
Kolaylıklar dilerim 🙋🏻♀️
Bırak rahat uyu öyle olmuyor gece uyumuyor üstğnü açıyor, türlü türlü derdi car
Ahahahah allah baska dert vermes8n de
Kaşınma ki vermesin😂😂😂huzurunla uyu😂
İstemez miyim? 36 ya geldim bende ailenin tek çocuğuyum ailem bir torun sevsin benim bir çocuğum olsun istiyorum ama yok
Bişey dicem. Ba. kire değilsin dimi? Nede kullandirdin ki kendini
Bakireyim de anandan mi biliyon hayırdır?
benim arkadaşıma da O periler geldi. 30 yaşında O da.
Hepiniz aynısınız yani. Hormonlara ilgili normaldir.
Acil evlenip bebek yapmalısın
Bende baba olmak istiyorum Şu an
Hormonların artık anne ol diyor
Anne olma duygusu iste bu
Bunlar normal şeyler
Ay korkarım ben kalsın 😂
Evlen yavrum
Otuzda isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?