Güncellemeler
9 ay
Ben evlenilecek bir kızım. 24 yaşındayım , okulumuda yeni bitirdim. Fakat gelin görün ki sürekli böyle sırtlan tipler çıkıyor karşıma. İyi bir eş ve iyi bir baba olacak bir adam istiyorum hayatımda hepsi bu. Sürekli böyle insanlarla karşılaşıp reddetmektende bıktım, çocuğuda az önce engelledim. Görücü usulü düşünmeye başladım artık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
uzak dur direk,.
İlk sohbetten de eve çağıran erkek iticiliği der susarım
Ne kadar ilgilisiniz birbirinize 4-5 saat aralıklarla mesaj yazmisuniz 😅😅😅
Amacı takılmak eğer senin de amacın o ise kolay gelsin diyecek bir şey yok senin kararın
Kanka telegramdan mı arıyorsun doğru kişiyi ciddi misin😅
Telegramda tanıştığımızı nereden çıkardın ki
Allah aşkına nerde tanıştın de hele 🤣 belli yani internetten tanışmışsın telegram, Instagram veya başka bir platform ne fark eder
Var mı önerin reel için : )
İş okul vs. Var mı
Asla güvenilmez iş ve okula asla.
Siz nereden tanışıyorsunuz Allah aşkına gören Şeyma Subaşı zanneder zenginler o tatil senin bu tatil benim geziyor okul bittiyse reelde birini bulma imkanın yok
İş yeriymis iş yerinde 10 erkek olur 4 tanesi evli olur 2 tanesi küçük olur kaldı 4 kişi 3 tanesini sen begenmezsin biri seni beğenmez bitti. Okul bitince reelden birini bulmak colde şu bulmaktan daha zor
@Snowcat canım 27 yaşındayım üniversitem bitti çalışıyorum tatile de gidiyorum arkadaşlarımla çoğu organizasyona katılıyorum ve yeni birini bulmak çok kolay benim için siz hayatta demekki çekingensiniz ya da internetten tanışıp iş kolaya gelsin istiyorsunuz okul bittiyse reel birini bulmak niye zor olsun çok küçük şehirlerde değilsen katıl bir kursa ya da git bir konsere illaki biri ile tanışırsın siz hiç emek vermeden armut piş ağzıma düş kafasındasınız
Çok küçük şehirdeyim ben ilcedeyim işsizim evde ders çalışıyorum o yüzden sanal hariç pek şansım yok gerçi büyüksehirde bile olsan katıldığın organizasyon kurslarda birini beğenme ihtimalin düşük sen orta tip isen bulursun ama güzel kadınlar genelde beğenmiyor
Üni zamanı reelde de oldu birbirinden bok çıktı reelde olan iyi olacak diye bı durumda yok bu yanılgıya nereden ve neden düşüyorsunuz bilmiyorum
@Snowcat asıl siz üniversitede ve iş yerinde asla olmaz lafını nasıl kullanabiliyorsunuz üniversite de ve iş yerinde tanışıp evlenen bir sürü insan var demekki gözünüz yükseklerde
Üniversite aşkı otogara kadardır farklı şehir uzak mesafeden ilişki olmaz iş yerinde de 10 erkek olsa 4 tanesi evli çıkar 2 tanesinin ciddi ilişkisi çıkar etti sana 6 kişi 3 kişi seni beğenmez 9 kişi birini de sen begenmezsin açıkta kaldin işte okulda tanışıp evlenenler ayni ilkokuldan aynı liseden yani aynı şehirde dogup büyümüş kişiler olur
@Snowcat gsushsushs aynen üniversite de tanışıp evlenen arkadaşlarım buna güldü
Uniden sonra direkt evlenmek gerekir şehirlerin yakın olması gerekir üni bitince buluşmak için ben tercih etmedim uniden sevgili yapmayı
Üni'ye güvenim yok , iş hayatına HİÇ yok.
Burdan mı tanıştın aynı kişi bana da aynı muhabeti yaptı 4 levent filan diyo askeri personelim filan sallıyo bence...
İstanbul da isen tam evlenilecek adamım böyle muhabbetlerim asla olamaz
Mesleğin ne
Çağrı merkezi müşteri temsilcisiyim
Böyle muhabbetler edilmeli elbette fakat evlendikten sonra, önce değil. Çok çok öğrenmek birkaç soru sorup merakını gidermek isteyen nişanlıyken 1 kez sorar o kadar. Tekrar konusu açılmaz asla yani benim için böyledir.
Hm.
İnşallah gönlüne göre birini bulur, tez vakitte evlenirsin 😊🤲🏻
Senin gibi düşündüğüm için hala bekarım
Bende öyle, soyumuz tükendi bile bizim gibiler
Hahaha mesleğimi beğenmedin sanırım olabilir tabi tercih meselesi saygı duyuyorum
Kendime 1 sene süre verdim evlilik yoluna girmezsem daha da evlenmem
Estağfurullah öyle bir şey değil. Fakat denk bir mesleğim olsun isterim eşimle. Evlilik 1 yıl değil ki, 1 ömür.
Şimdi birde sen vazgeçince kısmetin açılıyormuş 😂 olabilir cidden.
Cidden soğumaya başladım bu işlerden Zaten 33 de evlendim evlendim yoksa iki dünya bir araya gelse evlenmem zaten yavaş yavaş naz kapris çekemez oldum neyse iyi geceler
Bende o haldeyim. Ama sanırım yaşım itibariyle ümidimde kesilmiyor 😅
Çok fazla naz ve trip atan erkek gördüm. Ciddiyet sorumluluk sıfır ergen gibiydi çoğu. Kızlarda durum nasıl bilmiyorum ama genel olarak aklı başında ağır insanlar az.
yanlış şekilde git diyorsun bence
Nasıl demeliydim
Niyeti belli gayet
Yaa @pansy65 gor duy
Neyi göreyim neyi duyayım?
@Pansy65 ne guvensiz insanlar. vae
Evet senden tecrübeliyim
@Pansy65 guvensizmiyim?
Güvenilir misin?
@Pansy65 yeterince tanimiyosun?
Peki
Kelimeler belli etmiş nasıl biri olduğunu