Hamileyim korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum?

19 yaşındayım, tıp öğrencisiyim. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama ilişkim artık çok karmaşıklaştı. Ailem bu ilişkiyi bilmiyor çünkü sevgilimin ailesi çok muhafazakar annesi, kardeşleri çarşaflı. Ben daha farklı bir çevrede büyüdüm, eğitimime ve kendi yoluma çok önem veriyorum. Erkek arkadaşım fatihli ben İzmirliyim

Birlikte olduk. İki test yaptım ve ikisinde de sonuç pozitif çıktı. Erkek arkadaşımla doktora gittik onu gördük kalp atisini duyduk. Önceden istemediğime çok emindim ama doktora gittikten sonra çok değişik hissediyorum. Erkek arkadaşım evlenelim diyor ama benim ailem böyle biriyle birlikte olmamı asla kabul etmez. Bebeği de aldır derler. Çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. evlenmem demek kapanmam, okulumu bırakmam ve onun ailesinin normlarına göre yaşamam anlamına geliyor.

Zaten bana hep “evleneceğimiz zaman kapanırsın” diyordu. Ben de o zamanlar “tamam” diyordum ama bunu 4 yıl sonra, okuldan sonra olur diye düşünüyordum. Şimdi bir anda her şey üzerime çökmüş gibi hissediyorum. Daha bu yaşta anne olmaya hazır değilim ama bir yandan da vicdanım çok ağır… Sanki ne yaparsam yapayım suçlu gibi hissedeceğim.

Hamileyim korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum?