Çocuğum kabız oldu kakasını sert yapıyor Dün doktora gittik Bu ilacı verdi Fakat o kadar ağır bir ilaç ki tadı çok kötü ben bile içemedim bunun sütün içine koysak ya da ne bileyim Meyve suyunun içine koyup versek olur mu
Bu ilacı. Cocugun sütüne karıştırıp versek olur mu?
Reçetesini okuyun, hiç bir ilacı reçetesini okumadan vermeyin çocuğa. İlaçların süt ayran gibi laktoz içeren ürenlere değil daha çok su meyve suyu vs gibi içeceklere karıştırılması önerilir.
0
3 Yorumla
Soran
10 ay
Vallahi billahi Şimdiye kadar hiçbir zaman Reçeteyi okumadım O da benim canım açıkçası ilaçların reçetesinde sütle karıştırılır Ayranla karıştırılır işte meyve suyu gibi şeylerle karıştırılır karıştırılmaz tarzında şeylerin yazıp yazmadığını dahi bilmiyorum gerçekten yazıyor mu
Dulcosoft® aromasız bir solüsyondur. Doğrudan tercih ettiğiniz bir içecek ile, örneğin bir bardak su veya meyve suyu ya da çay gibi başka bir sıvı ile (yaklaşık 150 ml) karıştırılıp tüketilebilir.
Yazmışlar kullanım talimatına.
Sütle verdiysen endişe etme, bi şey olmaz ilacın etkisi azalır sadece. İlaçları doktor yazınxa direkt vermeyin kullanım talimatını vs okuyun lütfen. Bol su içirin. Geçmiş olsun.
İlaçları nasıl kullanacağınız konusunda en doğru ve güvenilir bilgi doktorunuzdan ya da eczacınızdan gelir. Ancak genel olarak bazı ilaçların etkisi, başka bir maddeyle karıştırıldığında değişebilir. Sütün veya meyve suyunun içinde ilacın etkisinin azalması ya da farklı bir tepkimeye neden olması ihtimali olabilir.
Eğer çocuğun içmekte zorlandığını düşünüyorsan, bu konuyu doktorunla ya da eczacınla paylaşıp alternatif bir yöntem ya da formül önerip öneremeyeceklerini sor. Her zaman dikkatli olmak önemli! 🍼 Unutma, annelik süper kahramanlık demek! 😊
Ya siz saf aptal felanmsınız birde çocugunuzu tehlikeye atıyorsunuz reçeteye bakmadan ilaçmı verilir çocuğa doktora soramadınızmı nasıl vericez diye yani bu kadar cahillik olmaz
Ya biz istermiyiz boyle olsun. cocuk kabiz zaten ikina ikina bir oldu. Icmeyince mecbur kaldi. Süt sicak degil ılıktı. Konustuk doktorla. Vermeyin diyor ama korkmayin. m. Suyu ile verin diyor. Sende bizi triplere sokuyosun awk!