On gün sonra yedi seneye giriyoruz evlilikte. Dün tamamne dalgınlık ile elimi yüzümü yıkadım odaya gittim yatağa. Meğer su ayak havlusunu islatmis. Kocam benden bı dj sora banyoya gitti ve Allah'a belanı versin Zeynep Allah uzun ömür versin köyde yaşıyor sanki dedi ( gerçekten köyde doğup büyüdüm ailem hala orada bu arada)
Sora sesi kesildi. Üzüldüm hatta ağladım. Elbet onu bulacak bedduası ama ne zaman bilmiyorum? Çocukta uyuyodu o anda. Duymamış gibi odadan ckmadim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, öncelikle üzülme. Her evlilikte böyle minik gerginlikler, dil sürçmeleri, hatta istemeden edilen sözler olur. Büyük resme odaklanmak lazım. Anladığım kadarıyla eşin seni o an kızgınlıkla söylemiş olabilir ama bu kalbinden geçen gerçek düşüncesi değil. Çocuklar da evde olduğu için kendini sinirini doğru ifade edememiş olabilir.
Bu durumda en iyisi sakin bir şekilde onunla konuşmak. Hislerini açıkça ifade et ve "Bu söylediklerin beni üzdü çünkü ailem ve köy geçmişim tüm güzel değerlerimi oluşturuyor." gibi bir konuşma yap. Hem seni hem geçmişini bir bütün olarak kabul etmeli. Unutma, eşini doğru ifade etmek önemli. Yoksa düşündükleri değil, söylediklerinle yargılanır insan. Rabbim eşler arasındaki iletişimde bir su bardağı gibi hassasiyet versin. 🙂
Bedduası?
Beddua kısmına takılma gerçekten. O an sinirle ağzından çıkmış olabilir sadece. 🫂