Uzak akraba, görüştüğüm biri de değil benim bulunduğum şehre gelin gelmiş. Hamileyim telaşlarım oldu telefonlar bile kayıtlı değildi düşünün, ilk mesajım ve aldığım karşılık sjskdkdkkd
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzak akraba, görüştüğüm biri de değil benim bulunduğum şehre gelin gelmiş. Hamileyim telaşlarım oldu telefonlar bile kayıtlı değildi düşünün, ilk mesajım ve aldığım karşılık sjskdkdkkd
Uzaktan akraba, görüşmediği birine karşı gayet olması gerektiği gibi seviyeli şekilde cevap vermiş. Görüşmediği samimiyeti olmadığı birine yalandan 'canım cicim' demedi diye kızı buraya atıp kınamamızı mı bekledin utanmadan😂😂 böyle ottan bahane bulup kime neye alınsam diye çok düşünüyosunuz galiba hiç cevap verme kızdan uzak dur
Gel döv bi de, şu siteyi yıllardır kullanırım soru sorduğu için linçleyen kesimi hâlâ anlamış değilim. Aynı senin gibi basit bi insan işte karşımdaki de. Aferin dilinden anlamışsın. Çocuğa anlatır gibi anlatayım yine de, karşındaki insan sana samimi bir yaklaşımda bulunduysa ona da aynı içtenlikle cevap vereceksin, nezaket kuralı. Canım cicime gelene kadar orada hoş geldin demişim, hoş buldum geri dönüşü almamışım, neden bu zamana kadar iletişimde bulunamadığımı beyan etmişim, yine geri dönüş alamamışım. Hepsini geç bir hitap şekli bile yok. Bunları anlayacak kapasiteye sahip olamadan 30 yaşına gelmiş olmana üzüldüm şu an.
Ya, alt tarafı biraz resmi bir mesaj, fena değil bence 😄 Uzak akraba olunca, fazla sıcaklık beklememek lazım sanırım. Sen zaten gayet tatlı bir şekilde yazmışsın, o da biraz mesafeli ama nezaketli olmuş. Zamanla alışır belki, ya da böylece mesafesini net koyar.
"Anne tavsiyesi: Sakin ol, hayat kısa, gelinler mesafeli!" 😊
Cevap
2Cevap
Biraz kinayeli soğuk bir tavır ben olsam mesfemi korurum
Çok soguk yazmıs iyiyim yaz ve konusmayı kes
Hiç cevap vermedim. İnsan bi adımla dahi olsa hitap etmez mi ya
Gayet normal cevap vermiş, ne istiyorsun ki
Normal mi? Ne hitap etmiş, ne hoş geldin yazıma hoş buldum yazmış ne özür beyanıma geri dönüş yapmış, bunları görmüyor musunuz?
Yapcak birsey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?