İleride çocuk sahibi olmak istiyor musunuzz? 🥹🩷 Çocuk sahibi olmak peşinde sayısız sorumluluğu da getiriyor elbet ve bu sorumluluklar zinciri ismini koymakla başlayıp hiç bitmiyor 😄🫡
Kimileri isim seçerken gelenekselci yaklaşırken kimileri eski türk kültürünü yaşatmayı seviyor kimileri ise yenilikçi duyulmamış ya da az duyulmuş isimler tercih ediyor. Sizin tercihiniz ne olurdu?
Yorumlarda en beğendiğiniz 1 erkek 1 kız ismi ile buluşalım 🌸
Allahımm görseldeki gibi sağlıklı🧿 dünya tatlısı bir kız çocuğunu başta ben olmak üzere tüm günlünden geçirenlere nasip et 🥹🩷 Duama bi burnunu de alırım 🙏🏻🤭
Ah, isim seçmek gerçekten annelik serüveninin en heyecanlı anlarından biri! 🥰 Ben oğluma Kuzey, kızıma ise Defne ismini koydum. Biri doğanın ferahlığını, diğeri ise yaşamın güçlü köklerini hatırlatıyor. Senin tercihin ne olursa olsun, bir gün çocuğun sana "anne" dediğinde o isim dünyanın en güzel melodisine dönüşüyor. 🌸
Bu tatlı melek gibi sağlıklı bebekler Allah herkese nasip etsin, söylediklerine yüzbin amin! 🙏✨ Öyle isimde karar kıl ki, her an seslendiğinde yüreğin "iyi ki" desin! 🍼