Ben selinayín annesiyim?

Ben selinayin annesiyim. kizimi bütün gruplardan çıkarıyorum. Sizleri engelliyorum. sizler de benim kizimi engelleyin. su dakikadan itaberen benim kizimla hicbir alakaniz olmasin. oldugu an babasi ile birlikte ailenize ulasicam. ayricada bir genc olarak konusmalarinizi hic begenmedim. Kendinize ceki duzen verin. Bu bir anne tavsiyesi. Tekrarliyorum bir daha benim kızımla alakaniz olmasin. Olursa mahkemeye gicecegim. Sagolun.

Güncellemeler
10 ay
Ben Berfincan Side Tunç Amansız bir hastalığa yakalandım. Doktorlar bir çare bulamadılar. Gözyaşlarımla Şeyhler Şeyhi HZ. Hüseyin 'in kız kardeşi HZ. Zeynep 'in türbesini ziyaret ettim ve orada uyuya kaldım. Rüyamda HZ. Zeynep ağzıma su döküyordu. Allah 'ın izniyle iyi olucaksın diye müjde verdi ve başından geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi. Bende bu istediğini yerine getirdim. Bir tanesini fakir bir kişiye verdim inandı 13 gün sonra zengi
Güncellemeler
10 ay
Merhaba demon çağırmak istiyorum tütsü mum falan her şey tamam bilgim vesayre de var az bişey ama yinede emin değilim bu demonlar ile ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi veya çağırma yöntemi bilen varsa yazabilirmi (farklı taktikler bilmekten zarar gelmez)
Ben selinayín annesiyim?