2 gün gecikme var gebelik şüphesi de var başım ağrıyor parol içsem bir şey olur mu?
Doktorumdan numarası da yok
Doktorumdan numarası da yok
Cevap
0Cevap
Parol alabilirsin doktorumda bana demişti şüphen varsa ilaç sadece parol al
Ayın 3ünde yaptım negatif çıktı dün eşimle ilişki oldu zaten eşim ayaktaydı zorlamış olsa da sabah filan olurdu lekenme öğlenden sonra böyle açık renginde bulanık şimdi kahverengi akıntı olmuş yarım saat bir saat önce girdim bir şey yoktu peşet ile sildim bir şey yok az bir şey belim de kramp gibi oldu bugün çok hafif akşam oldu geçti şimdi
Acaba gebelik olabilir mi iki gün gecekmeyele ve adetten üç gün öncede yaptım negatifti bir şey çıkmadı acaba şimdi var mıdır? Önce negatif sonradan pozitif olur mu acaba?
Progestan fitil olarak ta kullanıyorum desteklenmesi için üç defa düşük olunca biraz önce sondu aldığım da idrar da artık iyice çıkar mı test yapsam
Az bir şey daha mi bekelyim yani yoksa yarın tekrar mi yapıyım direk önlem almak istiyorum tekrar aynı şeyi yaşamamak için
Yok bir yıl oldu
İnşallah inşallah senin de olur
İnşallah umudum gitmişti ama bu ay hissettim dua da ettim hissettim olacağını ama iki defa öyle test yapınca negatif çıkınca keyfim moralim bozuldu
Çünkü normalde şimdiki yaptım zamanlarda çıkıyordu
Şu an döngünün 35i
Normalde en fazla 30 olur döngü bir iki gün oynama yapar en fazla 30 olur döngü
Bugün işte 12 sonra 5. güne girdim
Döngün 33. unde yani ayın 13ün sabahından yaptım test
Tamam inşallah iki gün daha bekelyim belki progestandan oluyor
Amin inşallah
Sana da inşallah
Hataylım
Sen
Memnun oldum
Patatesin varsa onu yıkayıp soy ve dilimle 1 parmak kalınlığında olsun ve bi tülbenti al patatesleri koy üstüne anlına sar 1 saat içinde geçer ağrın ama birazcık sıkı sar hafif baskı uygulasın anlına
Valla ikindiden beri ağırıyor en sonuda aldım bir parol patates filan ise yarayacağını sanmıyorum tülbent öyle sıkı bağladım ise yaramadı göz yanması da oldu hepsi bir
Allah şifa versin kardeşim en yakın zamanda bi doktordan randevu al umarım mutlu olacağın haber verir ☺️
İnşallah
Progestan fitil idrar testini etkiler mi acaba?
Kullanmadım hiç ama etkileyeceğini pek sanmıyorum
En etkili sonuç için ultrason ve kan tahlili önemli
Anladım demekki gebelik yok şimdi sabah idrar testi yaptım negatif çıktı iki gün gecikmeden sonra
4 gün gecikmeyle 4 haftlık hamile olduğumu öğrendim
Randevuju al ve o güne kadar bak gecikme devam ediyormu diye
Ediyorsa git doktora
Bazen idrar testinde çıkmıyor
Bilmiyorum ya canım çok sıkıldı bu ay olacağını hissettim var diyordum bu ay geçen ay hamile kalınca düşük oldu bir kere hamile kalınca diğer ay direk tekrar daha kolay hamile kalabiliyorum inşallah dedin gibi ya ben zaten bugün ve yarın son iki tane Progestan kaldı onu da kullanacağım sonra iki üç gün daha bekleyip test yaparım tekrar belki ilaçtan diyorum bazıları senin dedin gibi ondan olmaya da biliyor bilmiyorum ama inşallah vardır ya
İnşallah vardır yoksa bile hiç canını sıkma herşeyin bi zamanı olduğu gibi bebekte zamanını bekliyor sen kendini üzme yeter
İnşallah öyle zaten yapacak bir şey yok
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gebelik şüphesi varsa dikkatli olmak önemli, çünkü bu dönemde her ilaç kullanılmamalı. Yarını bekleyip, kesinleşirse doktoruna danışarak ilaç alman daha iyi olur. Baş ağrın çok rahatsız ediyorsa ılık bir duş almayı deneyebilirsin ya da hafif bir masaj yapabilirsin. Gebelik her zaman sabır testidir, şimdiden tebrikler diyelim mi acaba? 😊
Progestan fitil idrar testini etkiler mi? Adet gecikmesiden 2 gün sonra yaptım negatif çıktı
Progestan fitil genelde idrar testini etkilemez. Adet gecikmesi devam ederse kan testi yaptırmanı öneririm. 😊🤰