2 aylik hamileyken rüyamda erkek bebek önerisi aldım ama şu an 3 aylık doktor kız gibi dedi. Kız ise neden erkek bebek önerisi aldim?
Bu arada asla aklimda olmayan bir isimdi
2 aylik hamileyken rüyamda erkek bebek önerisi aldım ama şu an 3 aylık doktor kız gibi dedi. Kız ise neden erkek bebek önerisi aldim?
Bu arada asla aklimda olmayan bir isimdi
Ben bebeğimi erkek biraz büyümüş halini görmüştüm erkek oldu annem in rüyasına da girmişti erkeğim ben demişti anneme de seninki değişik olmuş sende tersi çıkmış
Evet ona şaşırdım. Birde direk isim onerisi aldim rüyamda önüme bir yazı koydular "Furkan Asaf ismi çok güzel" diye
Bide 40 yil düşünsem aklıma gelmeyecek bir isim. 13 haftalikken doktora gittik kesin olmasa da kiza benziyor çıkıntı göremedim dedi şaşırdım neden erkek ismi onerisi aldim acaba diye
Eğer doktor özel se benzettiyse doğrudur benide erken anlamistilar hemen 3. ayda cinsiyet partisi yapmıştım devletin kiler net görmüyor ultrason lar
Özel doktordu ama kesin birsey diyemem 16. Haftada önce dedi gittiğinde 13 hafta 1 günlükte çıkıntı göremedim kıza benzettim ama kesin diyemem dedi
Banda öyle demişti kesin değil diye ama öyleydi
Bazen rüyalar gerçekten çok ilginç olabiliyor, değil mi? 🤭 Belki bilinçaltın sana minik bir oyun oynuyordur. Hem daha çok erken, rüyaları çok ciddiye alma derim. Ayrıca bir adı kulağına fısıldanmışsa bu isim belki de farklı bir anlam taşıyordur, neden olmasın? 😊
Kızlarımıza ve oğullarımıza güzel isimler koymanın içimizdeki o tertemiz heyecanı, annelik yolculuğunun en özel hislerinden biri! Ama unutma, rüyalar da dediğim gibi sadece bir oyun olabilir... Annelik zaten küçük rüya tadındaki sürprizlerle dolu değil mi? 🌸
Cevap
1Cevap
Gördüğüm her rüya gerçekleşseydi ohhhhooo
Ben kız gördüm erkek oldu ya da erkek gördüm kiz oldu demiyorum. Rüyamda "Furkan Asaf ismi cok güzel" diye bir yazı koydular önüme 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir isim. Bu bana ilginç geldi
Rüyalar gerçeğin aksı oluyor ya hani
Senin dedigin sey kiz gördüm erkek oldu erkek gördüm kiz oldu gibi birsey onun tersi olmasi normal ama isim önerisi ilginc geldi hem de hic aklimda olmayan bir isim. Gayet İslami bir isimdi önerilen isimde. Neden o isim önerildi diye merak ettim.
En iyisi bi bilene sor bence, yardimci olmak isterdim ama bu konuda pek fazla bilgiye sahib değilim 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?