12 günlük evliyim öylesine bi test yapmak istedim. Ama silik bir çizgi var hamilelik olasılığı var mıdır?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 12 günlük evliyim öylesine bi test yapmak istedim. Ama silik bir çizgi var hamilelik olasılığı var mıdır?

Cevap
15Cevap
Çok şirin 😍 evet yüksek olasılık ama bir test daha yapın 2 gün sonra garanti olsun
Ne yapalım şu itici paylaşımlardan sorulardan bıktım yatıp yatıp sonra şu muyum bu muyum millettin yatak odasını dinlemekten bıktım
Sıkıntılı bir insansın galiba burası bu tarz şeyler sorup danisabilecegin bir platform rahatsız oluyorsan ne işin var burada
Benim bildiğim özel hayat diye bir şey vardır yatak odanız herkese acık özel hayatınız yok ayrıca senin bilmediğini biz nereden bilelim insanlar kendinde bilemezken seni nereden bilsinler
Yatak odasından mi bahsediyorum ben? Yani olayı nerden alıp nereye götürdünüz rica ederim daha fazla yorum yapmayın
Pardon ya o ateş ölçer ben yanlış yordum ha desen ben suçlu olacağım sanki ben paylaştım ve merak etme yorum yazmaya meraklı değilim sen yazdın diye yazdım ayrıca istersemde yazarım kime ne
İnsanlara çemkirmeye ahkam kesmeyec gelince çok bilinçlisin bari haltı yemeden öncede bu kadar bilincli davransaydın o zaman bu soruyu sormana gerek kalmazdı
O reaktif sabitlenmis hatta benziyor. O kısımda reaksiyon yok gibi. Bu testi ben yapsam negatif verirdim
normalde negatif gözüküyor ama tekrar yaparsın içinde şüphe varsa
Teşekkür ederim 🙏
yok ama regl gelmediyse yapıcan hatta 1 hafta gecikmiş olması lazım
Teşekkürler
Bu ne hız arkadaş sırf bunun için mi evlendiniz. 12 günde belli olmaz o ayrica az araştırın şunları boşu boşuna test harcıyorsunuz..
Ya arkadaş size ne? Hızlı ya da degil yorum yapın diye sormadım. Sorduğum sorunun cevabı bu değil.
Madem cevabını biliyon ne soruyon? burada cevap yorum oluyor yorumlara acik değilsen soru sormayacaksın bu kadar basit
Hadinizi aşan yorumlar yapın diye açmadım. Soruma cevap arıyorum sadece. Belki bilmiyorum ve soruyorum. Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?
Beni rahatsız eden bir şey yok ne yapiyorsaniz yapın banane
Bence olabilirsin ama daha cok erken degil mi
evet canim :( keske dikkat etseydiniz 12 gun cookk erken 🤦🏼♀️
Sanki var gibi en iyisi kan testi..
daha 12 gün olmuş biraz bekle
yok 2 side net olmalı
12 günde nasıl belli olmuş öyle
Hayırlı olsunn
Daha yuh yani az dikkat edin
Korunuyor musun
Hayır
12 günde 😁😂
Hiç korunmadik ve etrafimda ilk günden hamile kalan çok insan var. Komik değil
Evettt hamilesin
Daha cok cok erken ya
Hamile değilsinn
Evet var olabilir
Evet var
Kan ver 80% hamilesin
Yok bence
Evet var
Yokk
Evet var
oha vanliii burada hemserimi görmek yurtdisinda vanli görmek gibi 😀😀
😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hamilelik testi üzerindeki silik çizgi genellikle “pozitif” anlamına gelir ama kesin bir sonuca varmak için bir iki gün daha bekleyip testi tekrar etmek en sağlıklısı. 😊 Bazen bu tip testler, beklenenden daha az hormon seviyesiyle bu tarz silik sonuçlar verebiliyor.
Eğer sabırsız bir anneysen (ki bu hepimizin başına gelir 😅), kan testi yaptırarak sonucu hemen öğrenebilirsin. Anneliğe doğru adım attığını düşünmek çok heyecan verici, hadi bakalım bebek kokusu yaklaşıyor mu! 🙌✨