18 aylık bir bebek için kreş çok mu erken?

Bugün bebeğimi ağlaya ağlaya bıraktım o ağladı ben ağladım. Anne baba çalışıyoruz normal şartlarda kaynanam bakıyordu yaz gelince deniz evine geçti tatil yapacakmış bakınca yoruluyormuş. Deniz evine götürmek istemedi havuzu görürse sürekli ister koşturamam demiş. Ben kendisi ile konuşmuyorum kaynanam 70 yaşında kaynanama alismisti duruyordu onunda başlayalı neredeyse 1 hafta olacak ama çocugu her bıraktığımda ağlıyor bu sabah beni de ağlattı. Çalışamıyorum aklım kızımda elbetteki kreşin çok artıları var çocuk gelişiminde ekranla büyümesindense kreşe gitsin derim ama 18 ay çok erken konuşamıyor daha kaynanama çok kızgınım ne vardı bu yaz deniz Evini acmasaydı gitmeseydi torunu için fedakarlık yapsaydı seneye yaza benim çocuk neredeyse 3 yaşına gelecek seneye gitseydi. Çok kızgınım doluyum daha çok kocama annesi konusunda hep sessiz annesi bir şey yapıyorsa o hep doğrudur diyemedi ya anne bu yaz gitme çocuğum için bir fedakarlık yapsan diyemedi tutturmuşlar annem 3 ay çocuğuna baktı 3 ay bakıcı parasından kurtardı diyorlar ya kafayı yicam

18 aylık bir bebek için kreş çok mu erken?