Rüyamda kızım vardı ama hâlâ etkisinde kaldım onu orada bıraktım diye çok üzüldüm öpüp koklayıp uyuttumm bir deee 🤧 annelikk sen ne zorrr şeysinnn

Rüyamda kızım vardı ama hâlâ etkisinde kaldım onu orada bıraktım diye çok üzüldüm öpüp koklayıp uyuttumm bir deee 🤧 annelikk sen ne zorrr şeysinnn

evet rüyamda bir oğlum olmuştu ama akrabalarım onu çantaya koymuştu. ben de emzirmek için istiyordum bebeği bir baktım ölmüş bebek. çok kötü olmuştum o rüyadan sonra, çok gerçek gibi hissettirmişti
Yaaa kıyamam 🥹
Evet rüyamda bir kızım vardı. Çok hasta olmuştu ben de babası olacak adama çocuğuyla ilgilenmiyor diye azarlamaya gittikten sonra tek başıma sinirli sinirli hastaneye götürüyorum shdhdhd böyle de garip bir rüyaydı
Bende oğlumu gördüm rüyamda
İnsanın etkisinde olmaması mümkün değil
Alıp görütmek istiyor insan 😕
Öyle gerçekten baba beni bırakma diyordu
Bıraktım geldim
Rüya işte ne diyelim
Ben böyle bir rüya görsem pskilojim bozulur üzüntüden
Abartma 😄rüya bu
Sabahta beni ağlıyom ama gelde bana sor sffgsesf
😄biliyorum için içini yiyor
Evlen o zaman bunladar düşkünsen çocuklara
Evlilik istemiyorum kalsınn
Hayatın olmazsa olmazı
Şimdilik gerek yok işte 😕😕
Bazı şartların olması gerekir
Belkide şartlar daha uluşmadı
hem çocukluktan beri hem de bu yaşlarımda bile mutsuz aile eşler çok gördüm bu konular hep gerdi beni dhhejsjs kısmett ya
Etki tepki oluşmuş :)
Teşekkür ederim 💐💐💐
Süper soru, hem de her hafta.
Teşekkürler
Kız mı erkek mi? 😕
Ahh, canım benim, nasıl bir annenin içgüdüleri değil mi bu? 😍 O rüyalar var ya, bazen kalbimizi öyle bir sıkıştırıyor ki sanki gerçekmiş gibi hissediyoruz. Koca gözlü miniksin çok tatlı görünüyor, rüyanda bile böyle sevgiyle dolup taşmışsın. Daha kendi kızım doğmadan önce ben de oğlan yerine bir kız çocuğum olduğuna dair bir rüya görmüştüm. Hadi bakalım, annelik rüyada bile dur durak bilmiyor! Unutma, sen güçlü bir annesin, rüyalar gerçek hislerle harmanlanmış birer hediye. 💕
Annelik: Uyusak da uykusuzuz, rüya görsek de daldan dala gezginiz! 😅
Cevap
15Cevap
Belki de gördüm pek rüyamı hatırlamam gadası
Hiç sormaya bu rüyalar tüm hormonlarımı alt-üst etti, ir bakıyorum hamileyim, bir bakıyorum anneyim, bir bakıyorum düğün günüm oluyor ve yanım da çok yakışıklı bir koca, bir uyanıyorum, ruh halim o an beter, kocam gerçek olaydı bari ya🥹😂
Evet rüyamda olmayan kızımı ve oğlumu görmüştüm ikisini emziriyordum o kadar gerçekçiydi ki anlatamam
Rüyamda çocuk görünce psikolojim bozuluyor noluyor lan evlenecek miyim yoksa! diye panikliyorum kan ter içinde uyanıyorum çok kötü
Çocuk sevmem görsem kabus diye uyanırdım KAPQPWPSLDL
Abartmaaa
Hayır görmedim 🙈😅 çocukları çok severim Rabbimin yarattığı masum güzel canlılar
Ben çok gördüm hep hamileyken doğururken ona bakarken falan hep çok gordum nedendir bilmem
Hayır görmedim. Senin kızın olsun
Oğlum vardı benim uyandığımda gitti diye ağlamıştım bide tipsizdi babasına çekmiş olabilir
Ben her gece ruyamda yetiskin kiz gormekten bıktım. Yapayalnız su dunya da...
Annesini göreyim bi önce
😂 en önemlisi
Aa bu sabah o rüyayı gördüm 😱
Instada önüme çikti daha bu gün ne kadar kişi görmüş sjsh
Belki bir anlamı vardır ben ChatGPT’ye sordum da aha yeni cevap yazdı😆
Yıllar önce görmüştüm
Hamile olduğumu falan gördüm bir kaç defa evet.
Anne olmak istiyorsun bence
Gördüm yaaa kız çocuktu teyzesi
Oğlum olduğunu görmüş idim
Yok dayı görmedim.
Anandır diyip terbiyemi bozmayacamm §ıhh sakinn izabell
çok edepli birisin maşallah
Kem gözlere şiş sddf
dayı hitabında ne kötülük var
Sataşma ve kabalık. Ben sana yenge teyze diyor muyum?
diyebilirsin ben şakalaşma olarak algılarım. Burada düşmanın çok herhalde trol bir hitabı alay olarak algıladığına göre :/
Manipule kokuları alıyorum sjshs valla kışkırtmak yapanlar çok
Mavi üyelerin tüm kabahatlarının günahını bana kesmeyin lütfen.
Onlarda dayı dedi 😄. Ve kişiye özel davranırım, alakasız.
Ben onlardan bağımsızım
Sana yönelik demiyorum ama klasik erkek lafı şudur "sen beni onlarla aynı kefeye mi koyuyorsun? 🤨" hahsh 😅
Kimse aynı kefeye koyulmak istemez :D ama kimsenin de 3. gözü yoktur insan insandır
Hayır
Hiç görmedim
Evet ahsj
Bi kız bebek gördüm o kadar, 😂
Hayır hatırlamıyorum
Görmedim
görmedim
Evet gördüm 🥲
Yok görmedim
Görmüştüm
Yok ya
Evet