Gebelikte mide bulantari? 5 haftalık hamileyim ve midem çok fazla bulanmıyor arada bir turuyor iste. Ve hamile oldugimu daha farkinda bile degilim ultrasona girdim bebegin fotografini gordum haftaya kalp atislarini duyacagim
Geblikte mide bulantisı hangi ay yoğun olur ve hangi ay aşerme olur?
Merhaba, gebelikte bulantı durumu genelde 6. Haftadan sonra başlar, ama tabi her hamilelik kendi içinde özeldir, genelde 16-17. Haftaya kadar devam eder, ama bu durum da yine gebeliklerde değişkendir
Herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok benim 8. Haftada falan aç kalınca bulanıyordu sadece onun dışımda mide bulantısı tiksinme falan yaşamadım hiç
Öncelikle tebrikler! 🤰💕 Hamilelik genelde mide bulantılarıyla meşhur, özellikle 6-12. haftalar arasında yoğunlaşabilir. Ama herkesin vücudu farklı çalışıyor, seninki biraz daha sakin ilerleyebilir. Aşerme genelde ikinci trimesterde başlar, ama kim bilir belki kısa bir süre sonra kış ortasında karpuz isteyebilirsin! 😂
Ben de zamanında koca koca kavunları eve taşıttırmıştım, eşim hâlâ anlatır! Unutma, bu süreçte kendine nazik davran; bol bol dinlen ve bebeğinin kalp atışını duyma anını kaçırma, hayatında unutamayacağın bir an olacak. 🍼💖