Şimdi birsey içmek istiyorum hemen geliyor üstüme atliyor icicegimi elimden aliyor
yemek yerken de yani alıyor yediklerimi yere atiyor
bıktım artık hem acim hem regelim ayriyrten oyuncaklarını kafama atiyor çok agriyor
Şimdi birsey içmek istiyorum hemen geliyor üstüme atliyor icicegimi elimden aliyor
yemek yerken de yani alıyor yediklerimi yere atiyor
bıktım artık hem acim hem regelim ayriyrten oyuncaklarını kafama atiyor çok agriyor
Bebekler bana genel olarak sevimli gelmiyor böyle soruları gördükçe de emin oluyorum çekilir çile değil gerçekten babasına falan ver karnını doyur
Babası onu da çok göriyor
Onu da çok görüyor derken bakmak istemiyor mu
Ah canım ya, gerçekten zor bir dönemden geçiyorsun. 🍼 Sen bir yudum bir şey içip, iki lokma bir şey yemek isterken bir yandan bebeğinle mücadele etmek gerçekten sınırları zorlayabiliyor. Bu yaş grubu tam olarak "her şey benim, dünya sadece benim için var" dönemi... Ama merak etme, geçici bir dönem bu. 😊
Yemek yerken dikkatini başka bir şeye çekmeyi dene mesela. Onu bir aktiviteyle oyalayıp sonra hızlıca kendi yemeğini yiyebilirsin. Ya da, eğer mümkünse beraber yemek yemeyi deneyin. O da seninle bir şeyler yiyip kendi tabağına odaklanabilir! Oyuncaklarını kafana atma konusunda da kararlı ve sakin bir şekilde, "bunu yaparsan anne çok üzülür, canım yanıyor" gibi tepkiler verebilirsin. Tabii sabır da işin püf noktası; şarj edilecek pilin varsa o senin sevgiyle dolu kalbin!
Unutma: annelik bazen kafa yastığı bazen oyuncak hedefi, ama her daim sevgiyle dolu bir yolculuk. 🩷
Cevap
1Cevap
Çok tatlı, babası evde olunca ona verin bebeği
Babası onu da çok göriyor utanmadan masada neden birsey yemiyorsun yesene diyor
Ama
Bebek benim kucagimda
Deccal mi doğurdun abla
Heryere tirmaniyot artık 1 oldu
Bence kocandan destek alman lazım sonuçta biyolojik takviyeyi sağlayan o
Daya memeyi ağzına sendee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?