Kızlar erkekler çalışkanımızı neden çocuğunuzla tanıştırırken neden bu senin ablan gibi çocuğunuza dersiniz?

Arkadaşlar benim iş yerinde bi patronum var ben 20 yaşındayım patronumun çocuğu 13 yaşında erkek işte ben onun babasına aşığım babası da biliyor geçenlerde babasına romantik şeyler skylemistim onun çocuğusunun yanında çocukta bana suratını aşmıştı dün gene geldi iş yerimize onunla dayanç oynuyordum satranç esnasında bana kötü davrandı ha bire bana laf sokuyor suratını asıyor çocuğa kendimi sevdirmeye çalıştım ama yapamadım sonra en son kazandı satrancı yanisikla ders dondururken bana attı babası da gördü geldi ona kızdı bağırdı o senin ablan dedi ona iyi davran iyi bak dedi diye bağırdı ondan özür dile tekrar yapma dedi kızdı sert bir şekilde az kalsın çocuğu ağlayacaktı bana da oğlusunun yanında ismimle hitap edeceğine kızım diye hitap etti bu senin ablam gibi dedi oğluna erkekler sizi seven bi kizi neden çocuğunuza ablası olarak tanitirsiniz

Kızlar erkekler çalışkanımızı neden çocuğunuzla tanıştırırken neden bu senin ablan gibi çocuğunuza dersiniz?