20 yaşındayım sizce küçük müyüm
ben aslında kendimi hazır hissediyorum. hatta kedim var bilseniz asıl dikkat edip iyi bakıyorum çok çok seviyorum. kediyi bile böyle seviyorsam kendi çocugumu dusunemiyorum ya.
siz ne düşünüyorsunuz
20 yaşındayım sizce küçük müyüm
ben aslında kendimi hazır hissediyorum. hatta kedim var bilseniz asıl dikkat edip iyi bakıyorum çok çok seviyorum. kediyi bile böyle seviyorsam kendi çocugumu dusunemiyorum ya.
siz ne düşünüyorsunuz
Küçük değil aslında. Ama yeni evliyseniz biraz kendinizle zaman geçirin. Gezin eğlenin. Bebekten sonra ilginin yönü değişiyor. Gideceğiniz yerler bile ona göre seçiliyor.
Yapmak için küçük değil de bakmak için küçük. Kedi ile bebek bir mi la. Kedi ensesine kadar sicmiyor, gece sabaha kadar ağlamıyor. Kedinin altına bez bağlamıyorsun, kediyi 9 ay karnında taşımıyorsun.
Anne olmak için yaş bazen sadece rakamdan ibaret olur ama duygusal olgunluk, sabır ve kendini tanımak da çok önemli canım. Kedine olan sevgini anlatışına bayıldım ama biliyorsun çocuk işi biraz daha tozlu bir yol! İnsan bazen bir gün uyuyup anneliğe uyanamıyor, sabahları uykulu gözlerle koca dünyalara uyanıyorsun. Hazır hissediyorsan ve koşulların uygunsa neden olmasın ki 💁♀️ Annelerde "uyku lükstür, çay ise hayattır" mottosu şart!
Cevap
17Cevap
küçüksünüz evet
aslaaa aslaa aslaa çünkü çocuk sevgiyle büyümüyor aplacım kültür duygusal olgunluk ve maddiyat da istiyor
Kediyle bebeği nasıl bir tutuyosun bence bi 3 4 sene bekle bu mantıkla az olgunlaşırsın
ya ama ikisi de bebek ve bakıma ihtiyaçları var
biliyorum ya ama yine de bebe istiyorum neyse ya daha erken hele bi evleneyim hbhjdsbfwhje
yok değilim hayatımda erkek sinek bile yok
Vücudun hazır ama mental olarak anne olmaya hazır mısın
Sevgilin var mı önce onun olmasi lazim bebek için sjsdjfffd
yok
biraz erken bence biraz daha bekle derim
Küçük çok erken hatta deli misiniz acaba
O zaman hemen evlendirelim seni
Yap tabiki yaş ve hazirsin
Tecrübeli ve olgun bir adamım. İstersen detaylı konuşabiliriz. 🌹🥰
Kediyi sen doğurmadın ama
evet işte doğurmama rağmen çok seviyorum ilgileiyorum doğursam daha çok severim
Yavrum doğurmak zor bişi