Bu tek bana mı yanlış geliyor?

Özet geçeceğim Instagram'da bir tane video gördüm tabii ki Instagram haricide görüyoruz aileler öyle fotoğraf paylaşıyor ya da öyle babalar abiler var her neyse Instagram'da bir tane video gördüm videoda abisimi babası mı bilmiyorum belki de komşusudur yani amcasıdır dayısıdır bilemem videoda bebeğin üç dört 2 de olabilir bebek bile olsa dudağından öpülmez ve videoda dudağından öpüyordu bebeğin ve ben buna karşı çıktım yorumlarda Bana kızdılar babası falan ne olacak babası bile olsa dudağından öpemez bebek yeni doğmuş bile olsa dudağından öpemez bu mahremdir burnu var alnı var saçı var ama dudak nedir ya bir şey olacağından değil dudaktan öpmek çok yanlış dudağından öpemez bebek olsun çocuk olsun bebek olsun asla dudaktan öpülemez ve o videonun üstüne aşkla alakalı bir şey yazmış babasıyla veya aile ile alakalı değil aşk sözleri aşkla alakalı yazmış yazılmış yani aşkınıza aşklı yazılarınıza aşkınıza saçma aşkınıza böyle bir bebekleri kullanmayın ya bebeklerin videolarını o video bile yanlış onu nasıl romantikleştirebiliyorsunuz çok sinirlendim haksız mıyım bu sürekli oluyor bunu normalleştirmeyin birincisi bebeğin o videosu yanlış ikincisi o videoyu aşklaştırma romantikleştirme nasıl yapabiliyorsunuz ya
Güncellemeler
11 ay
Ayrıca annesi teyzesi halası başka bir akrabası çok yakını veya çok yakını ve benzeri ya da çocuk bile olsa çocuğu öpemez bebek bile olsa bebeği öpemez akrabalar bunu marifet sanıyor yapıyor yaptırıyor ya da hala teyze anne yapıyor bunu marifet zannedip çocuğun dudağından teyze anne hala öpüyor bebeğin ya da çocuğun yapmayın bunu ya çok yanlış
Bu tek bana mı yanlış geliyor?