Aldatilarak boşanma ve çocuk?

2 yıl önce eşimden ayrıldım, aldatıldım. Uzun yıllar evli kaldik 2 tane çocuğum var. Büyük olan babasıyla görüşmüyor, ne yaptığını biliyor babasının ve görüşmeme kararı aldı. Eski eşim beni aldattığı kadınla 4 ay önce evlendi. Küçük çocuğum, babasina çok düşkün devamlı irtibat halinde. Ben küçüğe babasının evlendiğini söylemedim, babası evine götürüyor ama çocuk kadının varlığından hiç bahsetmiyor. Bu arada Küçük 8 yaşında. Bir vesileyle çocuğumun, kadının ve eski eşimin içinde bulunduğu bir foto buldum. Çocuğuma sordum o da babasının bana bu durumu söylemesi halinde benim çocuğumu onunla görüştürmeyeceğini söylemiş. Yani Küçük olaydan aylardır haberdar ve benden saklamış. Kolum kanadım kırıldı resmen. Çocuğuma o kadınla görüşmeni istemiyorum, babanla dışarıda görüşebilirsin istediğin kadar dedim. Çocuğum çok ağladı bu duruma düştüğü için. Çocuğuma nasıl davranacağımı şaşırdım, aranızda pedagog olanlar varsa özellikle yazabilir mi? Ya da bu konuda tecrübeli olanlar. Çocuğun kişiliği, karakteri etkileniyor çok üzülüyorum.

Aldatilarak boşanma ve çocuk?