4 haftalik hamileyken kurtaj yaptirdim?

Bundan 3 ay once hamile oldugumu ogrendim. O gunu tam hatirlamiyorum bile, is yerinden aglayarak cikmistim. Hemen bir kurtaj klinigi aradim ( yurt disinda yasiyorum ve burada kurtaj haklari cok iyi). Hemen bi sonra ki gune randevu verdiler. Aileme bunu yapamazdim. Zaten o gece (hamile kaldigim ) sonrasi tovbe etmistim, hatta namaz kilmaya baslamistim. Ogrendigim gun aglamaktan gozlerim sismisti sanki sarhos gibiydim. Internette Islamin kurtaj hakkindaki soylediklerinin hepsini okumusumdur, turkce, ingilizce almanca hollandaca tum dillerde. Ama hepsinde bi embryonun ruhu uflendikten sonra haram oldugu yaziyordu. 25 Mart civari hamile kaldim ve Nisan ayinin ilk haftasi ogrenmistim. Bi sonra ki gun zaten kurtaj randevum vardi. Oraya gidene kadar Rabbimden canimi almasi icin dua etmistim. Bebegimle konusuyor, karnimi elliyordum. Halbuki cok az bi zaman icinde onun canina kiyacaktim, ruhu uflenmemis olsada ( 3 haftalik hamileydim ). O kadar pismanim ki, o anin sokuyla mantikli dusunmeye yemin etmis gibi bi hal vardi uzerimde. Ne oglanin ailesine ne benim aileme bunu yapamazdim. Neyse bana o kurtaj hapini verdiler ve embryonun bir hafta icinde dusmesini soylediler. Bu arada her hafta kan verdim hcg hormonuna bakilsin diye. Bebek dusmedi, ama gelisimi durmustu. Bir 2 hafta kanamam oldu ve oldu bitti sandim. Kanamam bi kac hafta devam etti ve kontrole gittim. Ultrasonla kese goruldu. Tekrar hap verdiler, simdi gercekten dusmesi gerekiyordu. Kan degerlerim bu arada hep ayniydi. 0 olmasi gereken deger surekli 400-450 arasi sallaniyordu. Gecen hafta embryoyu tuvalete gittigimde gordugume yemin edebilirim. Gordum biliyorum. Simdi dustu zannettim. Dun kontrol randevum vardi ve bir kese daha goruldu. Iki yumurtaligimin uzerinde kistler vardi. Normal hamilelikte 1 yumurtaligin uzerinde olur. Doktor ikiz olabilecegine soyledi dunyam daha da karardi. Şu an icimde gelisimi durmus bebegim var, neredeyse 3 aydir. Haftaya operasyonla rahmimi temizleyecekler. O kadar korkuyorum ki. Bebegin babasina ilk kurtaj hapini aldiktan sonra soylemistim cunku gururuma yediremedim. Sanki bebegim ya da bebeklerim bana tutunmak istemis ama ben izin vermemisim gibi. Simdi onlarin adina sadaka vericegim ve kurban kestirecegim. Baska ne yapabilirim? O kadar kotu ve bos hissediyorum ki

4 haftalik hamileyken kurtaj yaptirdim?