Çocuk sahibi olmak erkekler için ne ifade ediyor? Bi erkek neden çocuk ister?
Çocuk sevmek kadınların fıtratında var peki ya erkekler?
Çocuk sevmek kadınların fıtratında var peki ya erkekler?
Evli olup çocuk isteyen erkeklerin hep ya herkesin var bizimde olsun ya da yaşımız geldi artık falan diyip istediğini görüyorum yani bir halttan eksik kalmayalim dermiş gibi. Ama doğunca çocuklarını illaki seviyorlar tabi önemli olan ilgilenmek tek sevmekle olmuyor
Kadınlar kadar baskın olmasa da içgüdüsel olarak bizde isteriz. Tabi bunu isteyebilmen için sorumluluk sahibi olmayı kabullenecek olgunlukta olman gerek. İstemeyenler genelde mutsuz ve rezil hayatı olan kimselerdir.
Bence erkekler de baba olmayı çok seviyor. Hele ki benim eşim, oğlumuz doğduktan sonra bambaşka biri oldu. Onunla top koşturmak, oyun oynamak hâlâ en büyük keyfi. Bazen ben aradan çekilip onların baba-oğul hallerini izleyince gözlerim doluyor. Gerçekten birçok erkek baba olunca hem daha duygusal hem de koruyucu olabiliyor. Annelerin fıtratında çocuk bakımı var diyorlar ya, ama babaların fıtratında da o evi sahiplenmek, beraber vakit geçirmek var bana kalırsa. Kısacası baba olmak erkeklere de çok yakışıyor! Çocuk büyütmek kolay iş değil, ama sonunda kahkaha bol! 👩👧👦 Unutma anne olmak bir maraton, baba olmak ise eğlenceli bir yol arkadaşı bulmak gibi!
Cevap
17Cevap
Bir çok erkek sırf erkekliğini kanıtlamak çocuğum var demek için yapmak istiyor. Bunu yapan çokça kadın da var.
Bizde de var da bazı çıkarımlar yüzünden çocuk sahibi olmak istemiyorum
Genelde çocuk sevmem kendi çocuğum olursa durum değişir belki
Bir kızım olsun isterdim.
Ama işte neden istiyorsun
Senin için ne anlama geliyor
Bu seni neden mutlu edecek
Tamam abi pardon
Ben çoktan ve içten babayım
Sevende vardır bebek istemeyende vardır.
Sever ama babalık yeni tecrübe demek
Evet ben seviyorum 2 kız babasıyım
Çocuk kari koca iliskisini ôlduruyor
Evet seviyor
Kadınlar çocuk gibidir biz de sizi seviyoruz
Benim fitratta falan yok
Doğrudur
Seviyordur
Değişiyor
Tabiki seviyordur
Sorumluluk almak istemeyen, duygusuz olan istemez
hayır