Hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim?

Bir buçuk yıllık evliyim ve 20 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim. Dün gece sebepsiz yere birden o uyurken eşimin telefonunu karıştırdım asla da yapmam o yanımda değilse. Arşivlerde erkek ismiyle kayıtlı biriyle konuştuğunu gördüm günaydın sevgilim, özledim vb gibi konuşmalar. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü asla böyle bir şey beklemiyordum bebeklerimizi bekliyoruz çünkü. Çok fevri davranarak gidip tokat atıp uyandırarak kim olduğunu sordum numarasını ya da görüntüyü alamadan o gecede annemlerdeyiz ses gidebilir diye ağzıma geleni söyleyip çıktım. Sonrasında evimize geldiğimizde sadece konuşmadan ibaret olduğunu üniversitedeyken sevgili olduklarını ve iki hafta önce fake hesaptan konuşmak istiyorum dediğini öyle sohbete başladıklarını ve konunun nasıl oraya kadar geldiğini anlamadığını pişman olduğunu falan söyledi. Yani kafayı yicem kimi düşüneceğimi bilmiyorum kendimi mi aileme nasıl açıklayacağımı mı daha doğmamış bebeklerimi mi? Kızı aramasını ve benim sorduklarımı sormasını istedim yok numarasını sildim yok bulamadım edemedim. Allahım böyle birşeyin içine neden düştüğümü anlamıyorum. Boşanmamız gerektiğini söylediğimde çocuklar doğduktan sonraya erteleyelim dedi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü biz yaşadığımız ile tayinle birlikte geldik tayin bana çıktı eş durumundan geldi. Şimdi boşanma durumunda geldiğimiz yere geri gitmesi gerekecek ve hangi sebeple geldiğini zaten herkes anlayacak kendini düşünüp aynı yere aynı insanların olduğu yere gitmek istemediği için çözüm bulacağı için ertelediğini söyleyip duruyor ama ben bir an önce bu psikolojiden çıkıp kızlarımı iyi bir şekilde kucağıma almak istiyorum bir yandan onun çocukları deyip kötü düşünceler de hissetmek istemiyorum. Aklı selim biri yardım etsin

Hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim?