Hamile kalana kadar benim gibi hisseden var mı?

2 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık ama ona rağmen hamile kalamadım doktora da gittik pcos var ama hormonal olarak bir sorun olmadığını doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi eşim asker ve ilişki konusunda düzenli değiliz yumurtlama takibi yapamıyorum daha doğrusu nasıl yapılır bilmiyorum araştırsam da yapamadım adetim 3-5 gün oynar onun dışında aksamaz ama şu an asıl sorunum psikolojik olarak artık bebek sahibi olabilmek bana imkansız geliyor sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi hissediyorum lütfen yardımcı olur musunuz neden böyle hissediyorum benim gibi hissedip sonra hamile kalan var mı? Bana tavsiyelerinize ihtiyacım var evet çok kısa bir zaman gibi gelebilir bazılarına ama ben 2 yıldır her gün bu düşüncede olmaktan bıktım artık. Ne yapmalıyım nasıl hareket ermeliyim tecrübelerinizi duymak isterim biraz olsun rahatlamak için. Aynı zamanda hipotirodi var bende ama ilaçlar sayesinde şu an normal değerlerde. Bu arada eşim asla bana çocuk konusunda baskı kurmuyor zamana bırakmış durumda.

Hamile kalana kadar benim gibi hisseden var mı?