Meraba konu çok fazla uzun ama size uzatmadan özet geçicem.
Ben ılk gebelıgımde 6 aylık bebegım kaybettım hemen 1 Ay sonra tekrar gebe kaldım çocuğum doğdu fakat 1ay sonra hic bakamamaya başladım lohusa depresyonundan dolayı (bakmayı bılmedıgımden diyil) bebeğim kaynanam destek olurum bende kalsın dedi alt üst oturuyoruz sonra 1yıl geçti üstünden ılk zamlar çıkıyordum sonrakı ay çıkmadım kızları hep benle tartışıyor surat esıyor bende kavga etmemek ıcın çıkmıyordum şimdi size zaman gectı düzeldim eşimde ıstıyordu almayı eşim aldı çocuğumuzu bend kendımden emındım bakmak icin bana kızları çok pis kufurler etti beddua ettıler kaynanam bana eşime beddua etti.
Esim gelsin burada ona göster büyük olarak sen onu alıştır ozmn sonra alalım demiş yok gelmesin gelmesin istemıyorum dedi.
hepsı evden cenaze çıkmış gıbı ağlıyordu kalktı eşim tekrar çıkardı çocuğu yukarı sımdı bu durumda nasıl alıcaz ben çocuğuma başta bakamadım evet ama evımdeydım depresyon yaşadım kayıp yaşadım ılk çocukta sonra duzeldım sımdı kötü bız olduk hepsı dusman gibi alsak dusmanlar almasak dusmanlar eşime bile alınca yüzüne bakmamış kimse ustelık kufurlerden haberleri olmadığı halde boyle bakmamışlar suratına küfürlü duyuncada özür dılıyor abılerı küfür etmemiş olsalardı kendı çocuğumuzu aldığımız icin yıne dusmandık sizce bu durumda kim haklı biz eşimle napacagımızı bılmıyoruz hıc
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer