Onu döverim
Bosardim
Onu süründürürüm
Cok aşiksam kabul edilir
Ben bakardim sogusamda
Yasattigini yasatirim ! Bende aldatir cocuk peydahlarim zuhhahhahahsjhababbsbsb
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bu ne salaqça bir soru kendime saygım var niye kabul edeyim mk
Ben öyle seyler duydum napim imkansiz degil
İmkansıza yakın
Karımın beni aldatması için bir neden olamaz ama yinede bu olursa boşanırım napıcam başka 😂
Karısı hem aldatcak hem hamile kalcak adam fark etmeyecek, yani öyle bir adam varsa kabul de etme ihtimali yüksektir.
Şıklarda kafasına sıkmak neden yok? :)
Sorum kalkar diye🙊
Dlvmeyi öyle anla
Peki sen benim yerimde olsan ne yapardın. Yani erkeksin ve karın başkasından hamile.. :)
Erkek olarak düsünnce garip
Süründürmek eziyet etmek sonra bosanmak jdjdjjd
Biliyor musun bu benim delice bir fantezimle uyumlu bir soru...
Nasilll
Birkaç yıl önce evli bir sevgilim vardı başka bir sosyal medya platformunda. Oldukça da güzel bir kadındı ama eşinden dolayı mutsuzdu. Uzun süre arkadaşlık ettik. Her şeyi yaşadık. Artık reel düşünüyorduk. O da istiyordu. Planları bile yaptık. Evine çok yakın bir yerde ev kiralayacaktım. Fırsat buldukça orada buluşacaktık. Bir çocuğu vardı ve eşi ikinci çocuğu istiyordu. O da istemediği için yapmıyordu. Çocuğunu da tanıyordum. Çok tatlıydı... Bazen o çocuğu kendi çocuğummuş gibi hissediyordum. Ondan bir çocuk yapmak hissi vardı hep içimde. Karar verdim. Onunla buluşacağız, ilişki yaşayacağız ve benden hamile kalacak ama kocasına, kendisinden hamile kaldığını söyleyecekti. Daha doğrusu, öyle kabul edecektik. Söyledim. Tüm masrafları çaktırmadan ben karşılayacağım dedim. Korktu. Çok tehlikeli olduğunu söyledi. Hırslandım. İstiyordum. Israr etmeye başladım. Bir süre bu konuda onu ikna etmeye çalıştım. Tabi işler tam tersine döndü.. Benden uzaklaştı ve ilişkimiz bitti. Ondan sonra bu fantezim hep aklımda kaldı.
E sen yasamissin miye kafaya sikmak diyon ama yasattini yasamadan ölmem diye korkmuyon mu 1 gün aynisi basina gelir karin seni de aldatir evlenmem deme biri cikar evlenirsin
O benim değil toplumun fikri
Cidden ruh hastası bu soru sahibi
Bu devirde cok duyduk bu olaylari
Yahu bunu fantezi olarak yapan bile var normal geliyo
Düşüncesi bile katil yapıyo insanı
nasıl soru bu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne mide be halkalı çöplüğünü geçmiş
Yok artık
Var mı böyle bir durum
Yok daha neler abart
😅🤣🤣🤣
Oldu olucak yaptığı adamda gelsin bana kuma olarak aynı evde yaşarız sıra ilen beraber uyuruz
Hahahhaha
Öyle deme bazi erkekler deli gibi asik ve birakamiyo
Vala ben kaldıramam