Üvey kızımla yaşamak istemiyorum?

Merhaba herkese eşimin bir kızı vardı benim ilk evliliğim. En başından beri istemediğimi söylüyordum zaten ama eşim ona bakacak hiç kimse yok diye bana da kabullendirdi ve tabii bende bir çocuğu atacak kadar vicdansız olmadım hiç. Bizim aşağı yukarı 10 senelik ilişkimiz var 2,5 senesi evlilik. Kızım ise 3 yaşından beridir benimle sayılır sevgiliyken de hep alırdım sevgi gösterirdim. Onu çok seviyorum bu arada aramız da iyi fakat evimde onunla sürekli yaşamak istemiyorum. Annesi hiç bakmıyor, kendi çocuğuna bakmak için 20 bin para istiyor eşimde haklı olarak vermiyor. şu an kız 10 yaşında ve büyüdükçe atakları başlıyor bende hamileyim bu hafta doğumum var hamileliğimde beni çok yordu büyüdükçe hiç beni dinlememeye, evin kurallarına uymamaya başladı. Yalan söylüyor, gözlerini deviriyor, sürekli sorun çıkartıyor. Hayatımı bu şekilde ilerletmek istemiyorum. Kıza da kimse sahip çıkmıyor ne anası ne dedesi ne babaanne ne anneanne.. Eşim ile nasıl bir yol izlemeliyiz? Eşim kızını çok seviyor bu arada gerçekten iyi bir babadır iyi bir eştir ama yanlış kişiyle evlenmenin sonuçlarını yaşıyor ve buna bende dahil ettim kendimi boşanmış ve çocuklu birini severek. Bana yardımcı olur musunuz?
Üvey kızımla yaşamak istemiyorum?