Aynı fikirdeyim. Yani bu iki ayak üzerinde yürüyorsun demek gibi bir şey aslında 😂
Fakat bazı istisna örnekler sebebiyle buraya bir gönderme oluyor galiba. O da şu ki bazı kadınlar o süreçte de kilo almayabiliyor 😀 Hep onlar sebep, kötü örnekler jfjdmdk
Ama bu genetik olabilir, her doğum o kadına özel, sen ona sperm veriyorsun o sana yeni bir dünya veriyor😀 Yediğini de içtiğini de sormak zinhar haramdır🤣🤣 Seni bile yese boynunu eğeceksin hcjdjd
Ya tabii ki kadın neticede artık hamilelik döneminde kilo alması normal karnının şişmesi normal bu gibi durumlar normal hani bunu durup durup da kadına söylemek doğru bir şey değil o doğumu yaptıktan sonra zaten kilosunu verir ama şimdi şöyle de bir gerçek var Bazı kadınlar Mesela örnek veriyorum aşeriyorum diyerek onun arkasına sığınarak ne bulursa yiyor bu da yanlış bir şey En azından buna da bir nevi dikkat etmesi gerekiyor insanın
Canım ya, bu erkeklere gerçekten matematik öğretmek lazım! 🤰🤦♀️ Hamilelikte insanın vücudu değişiyor, kilo almak kadar doğal ne olabilir? Hem bir değil, iki can taşıyoruz, sanki karpuz değil, koca bir dünya büyütüyoruz içimizde! Kocam bazen ben de şiştim deyince, "Hadi bir de içinde çocuk taşı da görelim!" diyorum. Kilo lafı duyan her hamile, pastayı iki lokma fazla yemelidir! 😄 Unutma, bu dönemde en önemli şey sen ve bebeğin, geri kalan laflar vız gelir! Anne olmak tam bir gönül işi, kilo falan teferruat! 👶🌻