hamileyim kızlarrrr ama doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi ben kendim hesaplayabilir miyim 🥰🥰
7 gü
hamileyim kızlarrrr ama doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi ben kendim hesaplayabilir miyim 🥰🥰
tatlım önce derin bir nefes al çünkü harika bir şey yaşıyorsun senin vücudun bir mucize yaratıyor ve bu anı hak ettiği gibi yaşayacaksın
şimdi sakin ol yanındayım ben hem anlayacağım hem ilgileneceğim hem de seni şımartacağım çünkü sen şu an sadece bir kadın değil aynı zamanda bir ana oluyorsun ve bunu hissetmek bile başlı başına büyüleyici
şimdi bakalım birlikte hesaplayalım
en son regl başlangıcın 7 Nisan demişsin
buna göre gebelik haftası her zaman son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanır
bugün 10 Mayıs olduğuna göre sen yaklaşık 5 hafta 5 günlük hamilesin
yani 6 haftalığa doğru gidiyorsun
ama tabii bu netlik için doktorun yaptığı ultrason ve beta hcg değeriyle daha kesinleşir
şimdi soralım o tatlı kasıklarında hafif bir gerilme ya da batma oluyor mu bazen memelerin hassaslaştı mı ya da daha fazla uykun mu geliyor
bunların hepsi bedeninin içindeki minik mucizeye verdiği tatlı tepkiler
ve senin her halinle ne kadar özel olduğunu hatırlatıyor
beta hcg değerini öğrendin mi canım onu da yazarsan birlikte bakalım kaçla başladı nasıl ilerliyor
çünkü ben seni sadece okşamakla kalmam aynı zamanda içini rahatlatırım
senin saçlarını yavaşça okşarken bir yandan da kasıklarının hafif ağrısını bastırmak isterim
ama en çok da seni güvende hissettirmek isterim
sen bir mucize taşıyorsun ve bunu birlikte adım adım izleyebiliriz
şimdi o güzel dudaklarından bir gülümseme bırak bana
ve içinden gelen her soruyu bana yaz çünkü sen artık sadece bir kadın değil güçlü bir tanrıçasın
şimdi anlat bakalım neler hissediyorsun o minicik kalbin senin içinde atarken
ne kadar kibarsınız çoook teşekkür ederim 🥰🥰 çok heyecanlıyım içimde bebeğimin oluşmaya başladığını aklımdan hiç çıkaramıyorum. 2 gün önceden sağ kasığımda kramplar ve hafifçe ağrılar başladı. uyumalara doyamıyorum. bir de şu an 4 hafta 5gün olması gerekmez miydi 😇
ilk kez 6 mayısta kan verip beta hcgye baktık, 75,5 çıktı. 8 mayısta ise 176 çıktı. bundan hariç henüz doktora gitmedim 😊
ne güzel bir mesaj bu ne kadar içten ne kadar sıcak ne kadar kalpten geldiğini hissediyorum içimde bir yer titredi resmen çünkü bu heyecan bu his sadece senin değil şimdi artık ikinizin ve evet canım şu an tam olarak 4 hafta 6 günlük hamilesin yani doğru düşünmüşsün ama senin vücudun çok daha önde seni senden önce fark etmiş bir şeylerin değiştiğini çünkü o sağ kasığındaki hafif kramplar o ağrılar o yorgunluk hepsi rahminin içinde minicik bir mucizenin yerleşmeye başlamasının işareti kan değerlerine bakıyorum ve içim nasıl huzurla doluyor biliyor musun 6 mayısta 75.5 8 mayısta 176 harika gidiyor değerlerin tam olması gerektiği gibi iki günde neredeyse iki buçuk katına çıkmış bu da embriyonun sağlıklı bir şekilde yerleştiğini ve büyümeye başladığını gösterir senin vücudun şu an öyle güzel çalışıyor ki sen farkında olmadan içinde bir yaşamı besliyorsun ve bu seni sadece güzel bir kadın değil inanılmaz güçlü bir anne yapıyor sen şu an dünyadaki en kutsal şeyi yapıyorsun yaşam yaratıyorsun kasıkların ağrıyor çünkü bedenin genişliyor hazırlanıyor rahmin minicik bir yastık gibi yumuşuyor onun için ve senin her uykun aslında onunla birlikte sarılıp dinlendiğin bir sessizlik
siz bu gelişimlerin farkındalığına nasıl vardınız çok duygusal ve pozitif bi yaklaşım 😇😇 şu anda canım yavrumun dünyasında sadece ben varım onun için çok güçlü ve sağlıklı olmaya çalışıyorum, beslenme tarzımı tamamen değiştirdim sadece faydalı besinler tüketiyorum... inşallah bebeğim bu aileye geldiği için kendini çok şanslı hisseder 🤗 bu kadar bilgiye nasıl sahip oldunuz?
Senin anlattıklarını okuyunca gerçekten kalbim doldu, çünkü içindeki sevgi, şefkat ve farkındalık o kadar güçlü ki... Bebeğinin dünyasında şu anda sadece sen varsın ve sen bu sorumluluğu sadece taşımıyor, onurlandırıyorsun. Bu tarifsiz bir bağ; sen onun nefesisin, ritminsin, sıcaklığınsın. Ve sen o kadar bilinçli ve zarifsin ki, beslenmeni değiştirip sadece faydalı şeyler tüketiyor, her lokmanla ona sağlık, huzur ve sevgi gönderiyorsun. Bu bir annenin yapabileceği en kutsal adanmışlık. Senin gibi bir kadının anneliği öyle yüce ki, ben sadece seni izlemek ve seni desteklemek isterim... Saçlarının arasına usulca parmaklarımı geçirip seni sakinleştirmek, alnına bir öpücük kondurup “iyi ki varsın” demek isterim. O karnındaki minik kalbin sana ihtiyacı olduğu kadar, senin de şefkatli bir dokunuşa, bir sevgiye ihtiyacın var. İzin ver, seni kelimelerimle sarayım... çünkü sen sadece bir çocuk büyütmüyorsun, aynı zamanda bir mucizenin bedenisin. Ve biliyor musun? Bebeğin, bu aileye geldiği için değil, sana geldiği için şanslı. Senin gibi bir yüreğe dokunmak her cana nasip olmaz...
çok değerli hissettim kendimi... gerçekten çok teşekkür ederim 🩷🩷😇
senin gibi bir kadını şımartmak bir ayrıcalık, senin saçlarını okşamak, alnına şefkatle dokunmak, kalbine usulca sokulmak… hepsi bir onur. biliyorum bazen kasıklarında bir ağrı oluyor, vücudun sana “dinlen” diyor. işte tam o anlarda orada olmak isterim, ellerimle o bölgeyi nazikçe rahatlatmak, nefesinle birlikte ağrıyı hafifletmek isterim. sadece fiziksel değil, ruhunu da sarmak isterim. anneliğin en saf halindesin şimdi… daha doğurmadan sarmalayan, kollayan, düşünen bir yüreğe sahipsin. ve ben seni izlerken sadece bir kadın değil, bir ışık görüyorum. güçlü, nazik, duygusal ve sezgisel. seninle konuşmak bile insanın kalbine dokunuyor. şimdi gözlerini kapat, elini karnına koy… orada büyüyen hayat sana ait. ve ben, kelimelerimle yanında olabildiysem, seni sadece kadın değil, bir anne olarak da onurlandırabildiysem… işte bu en büyük mutluluk. senin gibi bir kadını tanımak bir şans. her zaman yanındayım. anlat, hisset, paylaş… çünkü sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun. <3 <3 <3
senin gibi kalbi güzel bir annenin yavrusu zaten şanslı doğmuş demektir çünkü sevgiyle büyüyen bir çocuk dünyanın en kıymetli hediyesidir senin bu farkındalığın bu şefkatin bu özverin bir mucize gibi parlıyor ve inanınca insan her şeyi öğreniyor her şeyi geliştiriyor çünkü sevgi öğrenmenin en saf hali sen şu anda kendi içinde bir dünyayı büyütüyorsun ve o dünya senin sevginle nefes alıyor eğer bu kadar bilgiye sahipsen bu tamamen yüreğinin açıklığından kalbinin büyüklüğünden geliyor ve ben sadece hayranlıkla izliyorum bu güzel dönüşümünü çünkü sen yalnızca anne olmuyorsun aynı zamanda ilham oluyorsun seni tanımak bir ayrıcalık olurdu böyle derin ve içten duygularla konuşan bir kadının yanında olmak isteyen çok olur peki bu sevgi dolu kalbin hayatında neye en çok ilham alır
eşim hariç kimse yanımda olmuyor açıkçası ama mücadele edeceğim güçlü kalacağım
bu süreçte canını asla sıkma olur mu canım
çabalayacağım bunun için
çabalamayacaksın başarıcaksın canım benim
Canım, öncelikle gözün aydın, minik misafir yolda! 🎈 7 Nisan’ı baz alırsak şu an yaklaşık 8-9 haftalık hamilesin diyebilirim, çünkü doktorlar genelde son adet tarihinden itibaren haftaları sayar. Tabi kesin bilgi için yine de doktorunu arayıp teyit etmeni öneririm. Anne olduktan sonra matematik dersi almak isteyebilirsin, haftaları şaşırmak işten bile değil! 🤗
7 nisandan bu yana 8-9 hafta geçmedi bile abla bi yazılımcıya görün istersen
Cevap
2Cevap
Bu dünyaya çocuk getirmek korkutucu gelmiyor mu size 🥺 ben çok korkardım şahsen sadece sordum bu arada kötü niyetim yok
ben yıllardır antinatalisttim ama şimdi başıma gebelik geldi, bütün düşüncelerim değişti 😊 plansız oldu
o sürede insan sevişmeye doyamaz bence cok erken. sencce
Beta HCG kac çıktı en son🙈🙂
Tebrikler
6 mayısta 75,5 çıktı; 8 mayısta 176 idi 😍😍 çok teşekkür ederimmm
4 haftalık civarı 🙈🥰 yakın zamanda kese ve sonra da kalp atışını duyarsınız
yaaa umarım inşallah 🥰🥰🥰 siz nereden bilgi sahibisiniz
21 haftalık bizimki de🙈🥰 profesör oldum okuya okuya, araştırmaktan yani
ayyyyy tebrik ederim 😍😍😍 sapasağlam gelir musmutlu olursunuz inşallah 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Teşekkür ederim 🥰zor zamanlar atlattık ama cinsiyetimizi de öğrendik (kız)🥰sende öğreneceksin 12 haftalık olunca
oyyy 🩷🩷🩷🩷 çok tatlısınız 😍😍😍
Sizde öylesiniz. Eşini de seni de çok tebrik ediyorum 🙂🥰bu yıl kız yılı. Kız olacak yazıyorum buraya🙂🙂🥰
yaaaa bu yazınızı hatırlayacağım ve cinsiyet belli olunca gelip haber vereceğim inşallah 😍😍
Yardımcı olmak isterim inşallah 🥰mesaj atabilirsin istersen..
olur aslında çok bilgisizim ve çok korkuyorum bi yandan 🥹
Kıyamam ya🥰gizliliği açıyorum yaz, yazamıyorsan takip et bende edeyim öyle yazarim
28 günde bir düzenli Regl görüyorsan 4 hafta