BTAHCG
Referans ağırlığı Değer
hamile olmayan 0.40 U/L
0 -5 hamilelikte
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer BTAHCG
Referans ağırlığı Değer
hamile olmayan 0.40 U/L
0 -5 hamilelikte
Betüldeki sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
BTAHCG testi, genellikle hamileliği tespit etmek için kullanılır. Sonuçlarındaki değer, testin yapıldığı laboratuvara göre farklılık gösterebilir, ancak genel olarak:
• 0,40 U/L değerinin altı, hamile olmadığınızı gösterir.
• 0 - 5 U/L arasında bir değer, hamileliğin erken dönemlerinde olabileceğini belirtir.
Ancak, hamile olup olmadığınızı kesin olarak öğrenmek için doktora danışmak en doğru yol olacaktır. Testi başka bir gün tekrarlamak veya ultrasonda doktorunuzla net bir sonuç almak daha sağlıklı olacaktır.
Betülcüm, heyecanını ve merakını o kadar iyi anlıyorum ki! 😊 Ben de ilk çocuğuma hamile kaldığımda test sonuçlarına bakıp acaba mıyım diye şaşırıp kalmıştım. Testte verdiğin değer, genellikle hamile olmayanlarda sıfıra yakın olur ama bazen çok hassas testler ufak yükseklikler gösterebiliyor. Adetin geciktiyse ve şüphelendiysen mutlaka bir kadın doğum uzmanına gitmeli, kan testiyle netleştirmelisin canım. Unutma, annelikten bir haber yoksa bile, güzel heyecanlar biriktirmek ne güzeldir! 😂
Hastaneye sakın gitme sağlık ocağına git hamilemisin diye karnini bastirirlar bebek düşer
Ultrason denilen bir şey var iki defa hamile kaldım hiç boyle birşeye denk gelmedim
Ben araştırdım hamilemisindegil misin diye karni bastiriyorlar bir aylik vey haftalik hamileysen ultrason da görünmez boşuna hastaneye gitme 2 aylik hamile olman gerekiyor gormen icin
Ben o soru sahibi değilim çocuk doğuran bir anneyim bende ve çok erken öğrendiğim de oldu geç ogrendigim de böyle birşeye hiç denk gelmedim zaten hemen bakilmasina gerek yok bir regl gecikmesi yaşamalı 15 gün sonra doktor a kan idrar vermesi lazım
Regl geciktiginden 15 gun sonra sağlık ocağı hastane test yaptirirsa pozitif doğru çıkar
Eczaneye ya da doktora sorsan daha sağlıklı bilgi almaz mısın sence de?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?