Evet 11 aylık bebek sendromları gelsin mi?

Kızım Mayıs 20'sinde 1 yaşına giriyor ve artık bir ay daha geride bıraktık bu ay bizi neler bekliyor bilmiyorum açıkçası yukarıda 4 dişini de çıkarttı fakat gene kulak ağrıları bitmiyor maalesef 11 ayda bizi neler bekliyor yani ebeveynleri özellikle soruyorum büyüme atakları oluyor mu yaşamış olanlar var mı uyku düzensizlikleri devam ediyor mu yani benim kızımın uyku düzeni 1 dakika 1 dakika seni tutmuyor açıkçası dün mesela saat 2'de yattı bu sorular gece 2'de 3'te yatıyor akşam uyursa gece uyumak bilmiyor düzenli bir şekilde gidiyorduk biz önceden sabah kalkıyordu öyle uykusunu uyuyordu ilkini de uykusunu uyuyordu akşam uykusunu yiyordu saat 12 dedin mi yatıyordu fakat artık öyle uyku düzensizliği oldu ki hepsi Karman çorman oldu ve dün ilk defa saat 2'de yattı ertesi günü öğlene 11'e kadar yatmış yani hiç kalkmadı Ben de şaşırdım ilk defa herhalde deliliktir uyudum onunla beraber hahaha ve ondan sonra öyle uykusuna yattı sonra akşam bir daha yattı uykuya tabii az bir şey uyudu ama gene bu saat oldu hala ayaktayız çizgi film bakıp oynuyor ne yapacağımı bilmiyorum bu düzensizlik bu şekil normal mi yoksa ne yapabilirim bilmiyorum?
Evet 11 aylık bebek sendromları gelsin mi?