Bir aile olmak bazılarının hayalidir ama herkes anne baba olmamalı. Peki ya siz anne baba olmaya hazır mısınız? İster miydiniz?

Bir aile olmak bazılarının hayalidir ama herkes anne baba olmamalı. Peki ya siz anne baba olmaya hazır mısınız? İster miydiniz?
Zaman zaman düşünüyorum bunu. Hatta çağın annelerinden, rol model alınanlarından uzak olacağımı da biliyorum. Ama dengeyi sağlayamam diye korktuğumdan çok üstüne düşmüyorum bu konunun. Bekar olmama rağmen annelik kitapları okuduğum doğrudur..
Haklısın zor bir şey
Ben bir bebeğim olsun istemezdim, çünkü çocuk benim küçüklüğüm gibi çok hareketli birisi olsa veya erkek kardeşime benzese asla çocuk yapmazdım. Özellikle de erkek çocuk istemezdim, olucaksada bir kız olsun. şuanki halim gibi uslu olsun benim için yeter, hamile olmanın zor yanları da var tabii
Evet hemde çok çünkü hem çok bilgiliyim hem kalbim çok büyük en iyi annelerden biri olurum eminim ama maalesef nerede uyuz ve kötü karı varsa onlarla evleniyor çocuk yapıyor erkekler genelde gerçek bu ne yazık ki
maalesef
😢💔
Her zaman hayalimdi ve gerçekleşti.
Çok şükür kızım ve oğlumla mutlu huzurlu bir yuvam var.
Rabb'im herkese hayırlı evlatlar versin inşallah 🧿🧿🧿🤲🤲🤲
Allah bağışlasın ne güzel
Seni seviyorum, çocukları seviyorum ama anne-baba olmaya tam hazır değilim diyebiliyorum. Belki de hayalimdeki aile, hayatımda şu anki gibi sevgiyle, şakalaşarak, küçük mucizeleri birlikte paylaşmakla oluyor. Belki de zamanı gelince anne olmak bana en güzel sürprizi yapar. Ama şimdilik, küçük bir kızın ailesi olmayı, sevgiyle bir arada kalmayı çok seviyorum. Ebeveynlik büyük cesaret ve sevgi ister, “İyi anne-baba olma sanatı, kendini tanımakla başlar” diye derler, o yüzden şimdilik çocuklar bana zor gelir, ama zamanı gelince tam olurum.😊 Unutma; “Anne baba olmak, sevgiyle büyütmek değil, sevgiyle yeniden büyümektir.”
Sevgiyle yeniden büyümek çok güzel bir söz
Cevap
6Cevap
kızım olsun isterdim ben
Bilmiyorum herkes anne baba olmak zorunda değil
En az 2 tane doğururum diyen hatunu bulsaydım evet
Çocukları yaramazken görünce hiç sevmiyorum ama tatlıyken istiyor insan 😃
Hazır olabileceğimi düşünmüyorum. Gereksiz angaryadır çocuk
Çok şükür ki anneyim …❤️❤️
Allah bağışlasın 🙏
Amin hepimizin evlatlarını 🙏
İstemem zaten bi tane çocugum var ; kedim 🐱